U12 0 : 2 TJ Start Luby ( 0 : 0 )

branky : 61 min. Skřivan Lukáš
               67 min Mašek Filip

V pátek odpoledne jsme odehráli na klatovském hřišti další mistrovské utkání. Soupeřem byl TJ Start Luby. K dispozici jsme měli dvě kompletní sedmičky a nutno dodat, že to na naší hře bylo znát. Šli jsme do derby utkání s cílem zkusit získat první body do tabulky.  Naši hráči vstoupili do utkání výborně.

Hráli jsme bojovně a hlavně účelně. Soupeře jsme napadali už na jeho polovině a díky dobrému pohybu jsme získávali míče a vyráželi do rychlých protiútoků. Utkání bylo vyrovnané až do 60. minuty, kdy jsme po standardní situaci dostali branku. Po obdržené brance jsme vrhli všechny zbytky sil do útočení. Bohužel po naší chybě se soupeř dostal do brejku, který proměnil v rozhodující branku. My jsme si vypracovali minimálně pět tutových šancí, ale jak už bývá u nás zvykem bez gólového efektu. Tento zápas nám ukázal, že fotbal na této úrovni hrát umíme. Chtěl bych všechny hráče a jednu hráčku pochválit za předvedený výkon a věřím, že v něm budeme pokračovat.  

Sestava : Fišr Michal - brankář 

                Hromada Lukáš, Koreš Lukáš, Hanžlík Karel, Rejžek Ondřej, Kacerovský Kryštof,  Hanzlík Daniel, Nudera Daniel , Šedlbauer Vojtěch,Žambůrek Patrik, Michálek Marek ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Kolář Tobias ( hráči Mochtína )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta, Cihlář Jaroslav, Kolář Zdeněk

FC Sellier Vlašim 26 : 0 ( 10 : 0 )

Tento zápas byl jednoznačnou záležitostí domácího týmu. Po celé utkání byl lepší a zaslouženě zvítězil. Na nás se možná podepsala možná únava z pátečního utkání a brzké vstávání odjezdu na zápas již v 5:30 hodin. Je vidět, že všichni soupeři hlavně z první poloviny tabulky jsou nad naše síly ( 4 tým průběžné tabulky ). Po tomto utkání zorganizoval trenér Fišr Michal společný vodní zážitek v Aquaparku, který si všichni členové zájezdu náramně užili.



Sestava : Fišr Michal - brankář 

                Hromada Lukáš, Koreš Lukáš, Hanžlík Karel, Rejžek Ondřej, Kacerovský Kryštof, Čubanová Tereza, Hanzlík Daniel, Nudera Daniel , Šedlbauer Vojtěch,Žambůrek Patrik, Smolař Matěj ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Kolář Tobias ( hráči Mochtína )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

Tréninky pokračují ÚT od 18:00 hodin v KT umělka
                                 ČT od 16:00 hodin v Mochtíně
                                 PÁ od 16:15 hodin v KT umělka

Pozvánka na víkendové mistrovské utkání v SO od 13:30 hodin ML Žáci hrají ve Švihově ( okresní přebor) a v NE od 15:00 hodin na Rozoji hostíme tým FK Benešov ( divize U12 ).