V neděli od 15,00 hodin jsme nastoupili na domácím hřišti k poslednímu domácímu utkání, kdy jsme přivítali tým z Plzně.

U12 Klatovy 2 : 17 SK Petřín Plzeň    ( 1 : 9 )

branky : 8 min Rejžek Ondřej
              83 min Hanzlík Daniel

Hned od úvodních minut se hrál svižný a pohledný fotbal. V prvních 20 minutách jsme byli lepším mužstvem. Dařilo se nám držet míč na svých kopačkách a hned z první šance jsme dokázali skórovat po pěkné akci vedené po pravé starně, kdy jsme přesným centrem našli nabíhajícího hráče Ondru Rejžka, který prudkou střelou na zadní tyč otevřel skóre. Soupeř byl naší brankou zaskočen. Postupem času hostující hráči přebírají aktivitu, kterou dokáží trestat brankami do naší sítě. My jsme se nevzdávali a snažili jsme se po celé utkání držet naší kambinační hry. Ke konci utkání se nám povedlo vsítit branku, kdy po krásne inividuální sólo akci se prosazuje Dan Hanzlík. Chtěl bych všem dětem poděkovat za jejich bojovnost a i přes další prohru za nasazení. Pokud by jsme dokázali proměnovat vypracované šance byl by výsledek přijatelnější.

Sestava : Fišr Michal - brankář
               Kubaň Tomáš, Ryneš Ondřej, Houdek Tomáš, Kolář Tobias, Němeček Jakub, Kubaňová Kateřina ( hráči Mochtína )
               Kacerovský Kryštof, Kindelmann Lukáš, Hanzlík Daniel, Šedlbauer Vojtěch, Rejžek Ondřej, Hromada Lukáš, Klíma Vojtěch, Tereza Janová ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Kolář Zdeněk, Rajalová Markéta

Tréninky tento týden : PO od 16,30 hodin KT umělka
                                      ÚT od 16,00 hodina KT umělka
                                      ČT od 18,30 hodin Mochtín 

K poslednímu mistovskému utkání zajíždíme v neděli 12.11. do Českých Budějovic, kde se utkáme od 10,00 hodin se 4 týmem průběžné tabulky.