Naše ÁČKO mužů hostilo v NE 22.9.2019 doma silnou Košutku, se kterou má v I.A třídě vyrovnanou bodovou bilanci, doma s ní ale zatím mockrát body neztratilo. I tentokráte se hrál oboustranně pěkný kombinační fotbal, ale na šance byl Mochtín o hodně lepší. Bohužel, v koncovce se našim hráčům nedařilo, hosté si po remise 1:1 a vítězství v penaltách odvezli z Mochtína 2 cenné body. Škoda jich, měly zůstat doma!

.. I.A třída mužů - TJ Sokol Mochtín - TJ Košutka Plzeň     1  :  1  (1:1), p.kopy 1:4
První čtvrthodinka patřila více našim hráčům, ale v 15.min. se hostům povedla průniková přihrávka, středem naší obrany prošel hostující Pekník, který otevírá skore zápasu - Košutka vede 0:1. Ve 30.min. se do průniku po pravé straně dostává na druhé straně náš Tomáš Velek, který šikovné uvolnění od Zb. Smolíka proměňuje ve vyrovnávací gol na 1:1 ! Bohužel, to již náš tým hraje bez zraněného Jiřího Čeledy a od 32. min. navíc i bez zraněného Zbyňka Smolíka. Škoda, oba patřili do této doby k hlavním oporám mužstva ! Mochtín měl tentokráte naštěstí "silnou" lavičku, oba náhradníci okamžitě zapadli do rytmu hry mužstva, které se i nadále snažilo o další gol. Největší šanci na něj měl ve 37.min. Jiří Dolejš, ale z výhodné pozice (po centru J. Šafránka) přestřeluje hostující bránu. Tlak našeho mužstva ve II.poločase ještě narůstá, přicházejí i brankové šance, kterých si naši fotbalisté vypracovali v době od 49. do 90.minuty minimálně na tři zápasy, ale ani jednu z nich v gol neproměnili. Chyběl větší klid v zakončení i trochu sportovního štěstíčka, hosté remisu uhájili až do konce. V závěru měli po brejcích také golovky, ale skore se nemění o vítězi se rozhodovalo v penaltovém rozstřelu. Ani v něm se našim osvědčeným střelcům nedařilo, hosté naopak ani jednou nezaváhali, vyhráli na penalty 1:4, z Mochtína si odvezli dva cenné body ! Rozhodoval Jakub Šimek, AR byli Roman Bína  a Adam Šimek, DS Zdeněk Bartošek, ŽK 0:3, 100 diváků.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Žiak Jan, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Vichr Tomáš, Dolejš Jiří, Strejc Stanislav, Čeleda Jiří (29.Kapusta Matěj), Velek Tomáš, Smolík Zbyněk (33. Pretzelmayer Viliam), Šafránek Jan, branky : VELEK Tomáš - 1, v penaltovém rozstřelu skoroval jen Tomáš Vichr, naopak penaltu neproměnili Tomáš Velek a Jiří Dolejš


Naše ml. přípravka
se zúčastnila turnaje v Sušici, kde narazila na silné Nýrsko i Sušici a také na Kolinec. S tím uhráli naši nejmenší fotbalisté remisu 4:4, se Sušicí i Nýrskem prohráli, ale již s daleko menším rozdílem než-li tomu bylo v úvodním turnaji podzimu 2019.

Družstvo mini přípravky pak bylo na zkušené na dalším turnaji a to v Hrádku u Sušice.

TRENINKY zůstávají v Mochtíně v platnosti i pro následující týden.

Mini + přípravka - pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.

Muži  -  úterý a pátek od 18,00 hodin

Další zápasový program našich týmů :

SOBOTA 28.9.2019

od 10,00 hod. v Mochtíně - TURNAJ ml. přípravek (Mochtín,Luby B, Strážov, Sušice)

od 16,00 hod. v Hrádku u Sušice - I.A třída mužů Svatobor Hrádek - Sokol Mochtín. Odjezd auty z Mochtína ve 14,40 hod.

NEDĚLE 29.9.2019

od 16,00 hod. v Mochtíně - OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Chudenice