V sobotu 21.září 2019 odehrálo naše BÉČKO mužů další zápas Okresního přeboru a to v Nezamyslicích. Na tvrdém a hrbolatém terénu se nedal hrát žádný oslnivý fotbal, ale naše rezerva svého soupeře překvapila - uhrála v Nezamyslicích remisu 2:2 a v následné penaltové loterii vyhrála 4:3! Domů tak po dlouhé době přiváží z Nezamyslic dva cenné body.

.. 21.9. - OP mužů TJ Nezamyslice - TJ Sokol Mochtín "B"  2 : 2 (1:2), p.kopy 3:4
Domácí tým nenastoupil k tomuto duelu úplně kompletní, ale i naše rezerva doznala o proti minulému utkání k řadě změn v sestavě. Např. poprvé za náš tým nastoupil v mistráku Spas Spasov ( nová posila z Bulharska), po delší době nastoupil za Mochtín též opět Vilda Pretzelmaier, který se vrátil z pracovní cesty z Ameriky. Náš tým byl v 1.poločase aktivnější, zaslouženě šel již ve 14.minutě do vedení zásluhou Jar. Osvalda, který s přehledem proměnil svůj soloúnik. Ve 30.min. ale domácí srovnávají skore na 1:1 Pa. Šatrou, začíná se znovu. Mochtínská rezerva je stále lepší svého soupeře a ve 38.min. svoji územní převahu přetavuje ve druhý gol. Autorem je opět Jar. Osvald, který si parádně naskočil na přesný centr Zd. Nováka a umístěnou hlavičkou zvyšuje na 2:1 pro Mochtín. Po přestávce ale náš tým na svůj výkon z 1.poločasu nenavázal, zbytečně se zatáhl do obrany, chtěl udržet své vedení až do konce. To se mu málem povedlo, ale ne úplně. Čtyři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího se domácím fotbalistům podařilo srovnat stav na 2:2, o vítězi tak musela rozhodnout penaltová rozstřelba. V té byla úspěšnější naše rezerva, vyhrála ji 4:3 (úspěšnými střelci byli: Podráský, Spasov, Novák, Blahník), domů si přivezla dva cenné body ! Rozhodčí Javorský Josef, ŽK 0:3, 30 diváků. Sestava Mochtína B  : Blahník Matyáš, Staněk Pavel, Peleška Jiří, Podráský Jiří, Novák Zdeněk, Pretzelmaier Viliam (86.Prokop Marek), Vlk Tomáš, Rajtmajer Kamil (46. Křivánek Josef), Pretzelmayer Jaroslav (80. Lorenc Pavel), Spasov Spas, Osvald Jaromír, branky : OSVALD Jaromír  - 2

V NEDĚLI 22.9.2019

se hraje v Mochtíně od 16,30 hod. utkání I.A třídy mužů SOKOL Mochtín - TJ Košutka Plzeň


Přijďte se podívat na souboj tradičních soupeřů, přijďte povzbudit naše áčko mužů v boji o další mistrovské body v I.A třídě !