Tři akce v rychlém sledu se odehrály na fotbalovém hřištii v Mochtíně od čtvrtka 30.5. do soboty 1.června 2019. 
  
VE ČTVRTEK 30.května 2019
uspořádala naše TJ Sokol Mochtín Dětský sportovní podvečer, který se i letos povedl. Základem bylo počasí, které bylo (po předešlých deštivých dnech) doslova parádní. Svítilo sluníčko, oteplilo se, přišlo soutěžit hodně dětiček (rekordních 79 !), panovala dobrá nálada.
      Pro děcka jsme připravili řadu tradičních i netradičních soutěží a úkolů, které s nadšením plnila. Někteří odvážlivci si dokonce mohli zajezdit i na koních, které nám opět zajistil (3) Standa Škoch (bývalý náš člen, šikovný st. tenista a fotbalista) z Nového Čestína.
     Každý účastník obdržel pamětní diplom, poukázku na párek v rohlíku a na závěr i medaili !
Akci jsme pořádali pod patronací Obce Mochtín, které chci poděkovat za podporu, stejně tak patří poděkování všem našim členům, kteří se aktivně podíleli na zdárné organizaci celé akce.

SOBOTA 1.6.2019

TURNAJ starších přípravek v Mochtíně se hrál za účasti 4 družstev a byl posledním mistrovským turnajem letošního soutěžního ročníku 2018/2019.
     Naši kluci porazili Kolinec 5:1 a Plánici 5:4, v souboji o 1. místo pak podlehli jen těsně 4:5 Nalžovským Horám, které turnaj vyhráli s plným počtem 9 bodů.
Konečné pořadí turnaje : 1. Nal. Hory 9 b., 2. SOKOL MOCHTÍN 6 b., 3. Plánice 3 b., 4. Kolinec 0 b.
    

... OP mužů Sokol Mochtín "B" - SK Bolešiny   1 : 8 (0:4)
   Hosté jsou blizoučko historickému postupu do I.B třídy. V Mochtíně se představili jako kompaktní tým, který naše mužstvo přehrával ve všech směrech, dařilo se mu i v zakončení. Až za stavu 0:7 se naše záloha dočkala čestného úspěchu, který v 84.min. zaznamenal po centru z VPK hlavou střídající Petr Švátora. Rozhodoval Mir. Šmrha, AR byli Jakub Šantora a Ondřej Kaiser, ŽK 2:2, 50 diváků, z toho většina z Bolešin.
Sestava : Kodeš Petr, Šup Ondřej, Peleška Jiří, Kanta Tomáš, Podráský Jiří, Křivánek Josef, Švátora Jiří (64.Blahník Matyáš), Strejc Stanislav, Kolář Jiří (58. Švátora Petr), Troch Roman, Vlk Tomáš, branka : ŠVÁTORA Petr