Fotbalový kolotoč přípravných zápasů pokračuje. Kromě našich mužů (a některých dorostenců) se do přípravy na mistrovský podzim zapojují i naši nejmenší fotbalisté - mladší přípravka.

Mladší přípravka So Mochtín se pod vedením svých trenérů Jaroslava Mareše a Petra Rajtmajera sejde v Mochtíně ve sport. areálu  v pátek 1.8.2014, aby zde od 17,00 hod. zahájila své třídenní soustředění  pod stany ! V jeho rámci se naši kluci (s rodiči) zúčastní též Železnorudských slavností, kde se v Železné Rudě též utkají v turnaji ml. přípravek (začíná ve 14,00 hod.) s Okulou Nýrsko, Startem Luby a pořádající SRK Žel. Ruda. Po skončení si určitě nenechají ujít zajímavý fotbalový duel Žel. Ruda - Kozlovna Vízek, za kterou hrají slavní čeští internacionálové (L.Vízek, Šmicer, Lokvenc a další !). Své soustředění pak naši nejmenší fotbalisté zakončí opět v Mochtíně v neděli 3.8. zápasem proti svým rodičům .

V sobotu 2.8.2014

se naši muži "B" zúčastní turnaje v malé kopané "Zborníkova memoriálu" v Nýrsku, který tam začíná v 9,00 hodin pod sjezdovkou.

V neděli 3.8.2014 na hřišti v Mochtíně


je na pořadu přípravné utkání mužů SOKOL MOCHTÍN - TJ ŽICHOVICE , které bude zahájeno v 17,00 hodin. Soupeř je nováčkem I.A třídy, ze které naopak náš tým sestoupil, takže to bude jistě zajívavý, konfrontační souboj. Přijďte se podívat.

Nominace na tento duel bude provedena po dnešním (1.8.2014), pátečním treninku, který začíná v 18,30 hod. a opět jsou na něj zváni nejen muži, ale i dorostenci, kterým také brzo začíná mistrovská soutěž ! Zde je: Rajtmajer, Dolejš Ji. a T., Špindler, Žiak J., Švátora P., Cihlář, Plánička, Smolík, Flodr, Bejvl, Diviš, Šťastný, Rašek

               Srdečně jsou na přípravný zápas do Mochtína zváni i naši fanoušci !!!

TRENINKY (společné mužů i dorostu)

budou i v příštím týdnu pokračovat v Mochtíně v úterý, středu a pátek vždy od 18,30 hodin !

Počítejte s tím, očekáváme zlepšenou účast, hlavně pak dorostenců a mužů "B", protože mistrovská soutěž OP mužů začíná 1.podzimním kolem již v sobotu 9.8.2014 !!!