silvestr09V neděli 27.12.2009 uspořádal náš fotbalový oddíl TJ Sokol Mochtín tradiční akci ROZLUČKOVÝ turnaj v halové kopané mužů, určený nejen členům TJ Mochtín, ale i jejich kamarádům a příznivcům s tím, že v týmu musí být vždy minimálně dva hráči So Mochtín.

     Do turnaje se přihlásilo rekordních 10 týmů ( v loňském ročníku jich bylo 9) a tak byl zvolen systém každý s každým ve dvou skupinách (po 5) a pak zápasy o konečné pořadí s tím, že první dvě družstva z každé skupiny odehrají nejdříve křížem semifinále o postup do závěrečného finále.  K vidění bylo hodně zajímavých soubojů i krásných branek. Bylo radost pohledět na některé akce těch hodně zkušených hráčů, mezi které patřili hráči kolem padesátky (L. Hebnar, Ji. Dolejš, Ji.Toman, Jan Kolárik), stejně tak jako na současné "hvězdy" fotbalových týmů různé výše soutěží (Zb. Toman, J.Cihlář, L.Kájínek, J.Kotáb, P.Cihlář a další) i na nastupující mládí , které rozhodně nezklamalo.

Po odehraných 20 zápasech bylo následující pořadí ve skupinách:

Skupina "A": 1.Amatéři 6:1  9 b., 2.Půl pátý 6:0 8 b., 3. 1.FC Bláhovo 4:2 5 b., 4.Brčouni 2:3 5 b., 5.Kardošovci 0:12 0b.

Skupina "B" : 1.Nuly 8:1 10 b., 2.Geroj 5:4 5 b., 3.NUFC 1:3 4 b., 4.1.FC Kdejsmemohlibejt 2:3 3 b., 5. Dorost So Mochtín 2:7 3b.

Zápasy o konečné pořadí : 1.sem.Amatéři - Geroj 1:0, 2.sem. Nuly - Půl pátý 1:1, p.k.2:1, o 9.-10.místo Kardošovci - Dorost So Mochtín 0:5, o 7.-8.místo Brčouni - 1.FC Kdejsmemohlibejt 1:1, p.k.0:2, o 5.-6.místo 1.FC Bláhovo - NUFC 2:1, o 3.-4.místo Půl pátý - Geroj 2:0, FINÁLE:  Nuly - Amatéři 1:0, když vítěznou branku střílel Zbyněk Toman, nejlepší střelec turnaje.

Konečné pořadí turnaje - včetně sestav mužstev:

1. NULY - kap.Jiří Dolejš ml.,Holiš,Kašpar,Mráz,J.Kotáb,Zb.Toman

2.AMATÉŘI - kap.Luboš Hebnar, Ji.Toman,Dulka, Ryba, Könik, Frána, Kájínek, Valenta, vypomáhal golman Hromada

3. PUL PÁTÝ - kap. Josef Křivánek,Tomaka, Zd.Novák,L.Kašpar, J.Kolárik, L.Kolárik, Ji.Dolejš st., Müller,

4. GEROJ - kap. Luboš Nový, Urbánek, Kapusta, Ponocný, Holeček, Černý

5. 1.FC BLÁHOVO - kap.Petr Bláha (nehrající kap.Roman Troch), Simbartl, J.Cihlář ml., P.Cihlář, Hořejší, Jarabica

6. NUFC team - kap. Jan Voráč ml., Papež, Sysel ml., Sysel st., Ji.Nový, Plánička, Šťastný, Kovařík, Šnour

7. 1.FC KDEJSMEMOHLIBEJT - kap. Jiří Podráský, Hromada, P. Podráský, P.Toman, T.Dolejš, Bešta

8. BRČOUNI - kap.Miroslav Břečka, Dulovec, Špindler, Zhvakin, Novák, Čuba, Babka

9. DOROSTENCI So Mochtín - kap. Tomáš Kuželík, R.Matoušek, Ji.Flodr ml., Hrudička, Chasin, Smolík + trenéři Ji.Flodr st. a J.Pavlík

10. KARDOŠOVCI - kap. Pavel Kardoš, L.Matoušek, Zeman, M.Žiak, Veselý

      Zápasy odřídila dvojice Jiří Dolejš st. a Jaroslav Pavlík, organizaci turnaje zajišťoval Karel Šot, který při závěrečném hodnocení předal putovní pohár TJ Sokol Mochtín a šampáňo  kapitánu vítězného týmu NULY Jiřímu Dolejšovi ml. .

 Dárek od něj převzal také STANISLAV JARABICA, který byl vyhlášen nejlepším sportovcem TJ Sokol Mochtín za rok 2009 ! Další dárek čeká i na trenéra dr. žáků Sokola Mochtín STANISLAVA BEJVLA, který byl vyhlášen nejúspěšnějším trenérem TJ Sokol Mochtín r.2009, na turnaji však nebyl přítomen.

  ČESTNÁ listina nejlepších sportovců FO TJ Sokol Mochtín pro rok 2009 (nej.hráči jednotlivých kategorií), včetně poděkování trenérům a vedení jed. mužstev So Mochtín je uvedena na jiném (samostatném) místě našich webových stránek.

          Poděkování     patří na závěr všem hráčům - účastníkům turnaje za pěkné výkony i za hladký průběh, stejně tak i početné divácké kulise, která se presentovala převážně z řad rodinných příslušníků hráčů a fanoušků TJ Sokol Mochtín.

                        Všem Vám přeji do nového roku 2010 jen to nejlepší !!!