V sobotu 4.5.2024 jsme na domácím hřišti hostili vedoucí tým  Hrádek u Sušice. V neděli odpoledne jsme rovněž zajížděli do Prahy kde nám byl rovněž vedoucí tým Motorlet Praha.

KT/ Mochtín 3 : 5 Hrádek u Sušice  ( 2 : 3 ) 

branky : 25 a 35 min Koreš Lukáš
              63 min Kolář Tobias

K dnešnímu zápasu jsme měli k dispozici opět dvě kompletní sedmičky  + dva brankáře věkem starší přípravky. Dnešní zápas nabídl zajímavou konfrontaci doposud s vedoucím týmem průběžné tabulky. Od prvních minut se hrálo velmi kvalitní utkání a to zásluhou obou týmů. My jsme se drželi naší kombinační hry založené na držení míče s rychlým přechodem do útoku. Soupeř měl opět ve svém týmu vyšší a urostlejší hráče, kteří nám dávali zabrat zejména v osobních soubojích. Naši hráči fyzické parametry nahrazovali svojí fotbalovostí a neskutečnou bojovností. První branku jsme vstřelili po krásné akci vedené po pravé straně kdy Jakub Němeček přihrál Kukýnovi ( Koreš Lukáš ) a ten nekompromisně zavěsil k pravé tyči brankáře. Druhá branka padla po ryhlé rozehrávce přímo od naší branky, kdy si na polovině přebral opět míč  Kukýn a svůj sólo únik zakončil svou druhou brankou ( nutno dodat že je to stále hráč starší přípravky ). Třetí branka padla z trestného kopu ke kterému se postavil Kolář Tobias a z nutnou dávkou přispění hostujícího gólmana srovnal na 3 : 3. Tato branka nás neskutečně nabudila a my jsme všechny síly vrhli do útoku s touhou zápas otočit a dovézt do vítězného konce. To se nám nakonec nepovedlo, soupeř nás potrestal po našich chybně vyřešených útočných akcích. Jinak dnešní výkon byl nejlepší v této sezóně. Chtěl bych všem hráčům a dvěma hráčkám moc poděkovat za jejich výborný výkon. Pevně věřím že tento výkon budeme předvádět i nadále.

Sestava : brankaří Kubaň David ( Mochtín ), Smolař Matěj ( Klatovy )

   Koreš Lukáš, Kindelmann Lukáš, Nudera Daniel, Fišr Michal,  Hanžlík Karel ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina,  Hodek Josef, Zítek Miroslav, Ryneš Ondřej, Ryneš Tomáš, Kolář Tobias, Potužák Vít ( hráči Mochtína )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Kolář Zdeněk, Fišr Michal

Motorlet Praha 18 : 0 U12 ( 5 : 0 )

K tomuto utkání jsme měli k dispozici 10 hráčů do pole. První polovina utkání byla v celku vyrovnaná. Vytvořili jsme si i dvě brankové příložitosti, které jsme nedokázali dobře vyřešit. Postupem času nás soupeř přehrával a zvyšoval sůj náskok. Musíme soupeři pogratulovat k zasloužené výhře.

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Ryneš Tomáš, Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina ( hráči Mochtína )
                Hromada Lukáš, Kacerovský Kryštof, Michálek Marek, Hanžlík Karel, Hanzlík Daniel, Koreš Lukáš ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří

Středa 8.5.2024 od 11:00 hodin přivítáme v Klatovech na Rozvoji tým Tempo Praha.

Čtrvtek 9.5.2024 od 16:00 hodin trénink v Mochtíně.

Sobota 11.5.2024 od 13:30 hodin zajíždí ml. žácí do Chanovic.

Neděle 12.5.2024 od 15:00 hodin na Rozvoji přivítáme tým FC Písek.