V sobotu dopoledne zajížděli mladší žáci U12 již ke 12 soutěžnímu utkání do Prahy kde hostili tým Povltavská FA. Po odehraném zápasu trenéři zajistili dětem společné odpoledne v Aquaparku. Děti si celý den náramně užili. V neděli dopoledne na mochtínském hřišti jsme odehráli za krásného slunečného počasí závěrečný zápas podzimní části OP kdy jsme přivítali tým z Bezděkova.

Povltavská FA 9 : 0 Klatovy    ( 4 : 0 )

Bohužel ani v tomto zápase jsme na body nedosáhli. Hra byla z naší strany v poli celkem slušná. Nejvíce nás opět zradilo zakončení, kdy i přes vypracované šance jsme v koncovce bezzubí. Jinak hráči zaslouží za bojovnost a nasazení pochvalu.

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Kubaň Tomáš, Ryneš Ondřej, Němeček Jakub, Houdek Tomáš ( hráči Mochtína )
                Hanzlík Daniel, Hromada Lukáš, Kacerovský Kryštof, Kindelmann Lukáš, Koreš Lukáš, Rejžek Ondřej, Šedlbauer Vojtěch, Dolejš Samuel, Toman Jan Pavel ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta
 

KT B/ Mochtín 2 : 2 FC Bezděkov     ( 2 : 0 )

branky : 15 min Němeček Jakub 
              35 min Kolář Tobias

První poločas se hrál a to zásluhou obou týmů hezký kombinační fotbal. My jsme dokázali dobře kombinovat a soupeře jsme v prvním poločase přehrávali. Odměnou nám byly dvě krásné branky po pěkných akcích vedených po stranách a přesném zakončení. Soupeř měl v prvním poločase dvě příležitosti ke skórování, ale nás výborně podržel gólman ( museli jsme povolat brankáře ze starší přípravky ročník 2014 Matějka Marek ).
Do druhého poločasu jsme vstoupili hrozně vlažně. Soupeř naší pasivitu okamžitě potrestal dvěma slepenými góly. Potom se hra opět vyrovnala a šance byli na obou stranách. My jsme se snažili zápas dovéct do vítězného konce, ale bohužel vstřelit branku se nám už nepodařilo. Nakonec je zapotřebí říci, že konečná remíza je spravedlivá. 
Tímto posledním zápasem jsme ukončili podzimní část na průběžném 8 místě se ziskem 7 bodů a skóre 17 : 54. Podzimní část až na dva zápasy ( kdy jsme se nesešli v dostatečném počtu hráčů ) hodnotím pozitivně. Je vidět, že máme ve všech hráčích  šikovné fotbalisty a fotbalistky. Chtěl bych všem dětem a rodičům poděkovat za vzornou reprezentaci naší TJ Sokol Mochtín.

Sestava : Matějka Marek - brankář
                Němeček Jakub, Ryneš Tomáš, Ryneš Ondřej, Potužák Vít, Hodek Josef, Kolář Tobias, KubaňTomáš, Houdek Tomáš, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina ( hráči Mochtína )
                Kindelmann Lukáš, Žambůrek Patrik ( hráči Klatov )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml, Kolář Zdeněk

Tréninky tento týden : PO od 16,30 hodin KT umělka
                                      ÚT od 16,00 hodina KT umělka
                                      ČT od 18,30 hodin Mochtín 

NE 5.11. od 15,00 hodin v KT na Rozvoji U12 divize přivítáme tým Plzeň Petřín