V sobotu od 13,00 hodin jsme na domácím hřišti přivítali rovněž spojené družstvo Lub a Bolešin. Pro tento zápas jsme měli k dispozice dvě sedmičky, které se hokejovým střídáním střídali.

Od prvních minut se hrál a to díky oběma týmům kombinační fotbal. Hosté měli po celý zápas mírnou  herní  převahu. My jsme se soutředili na pozorné dostupování soupeře a vyráželi jsme do rychlích protiútoků. První branku jsme vstřelili z rohového kopu, kdy si na přesný centr naběhl Míra Zítek. Za necelých 5 min soupeř vyrovnal po našem špatném autovém vhazování. Soupeř se častěji dostával do zakončení, ale nás po celé utkání držel svými skvělími zákroky Fíša ( Fišr Michal ). Do konce poločasu se nám povedli ještě dvě pohledné akce a poločas skončil vítězstvím 3 : 1.
Ve druhém poločase hosté ještě zlepšili svůj výkon a doslova místy nás hodně přehrávali. Hned na začátku druhého poločasu se hostujícímu týmu povedlo snížit na rozdíl jedné branky. Nás tato branka na chvilku vyvedla z tempa a soupeř měl několik brankových příležitostí, které opět zlikvidoval náš výborně chytající brankář. Potom jsme předvedli výborné napadání a donutili soupeře dát si vlastní branku.  Naše mužstvo svojí bojovností a objetavostí dokázalo tento zápas dovéct do vítězného konce.

Sestava : Fišr Michal - brankář
                 Zítek Miroslav, Hodek Josef, Houdek Tomáš, Kolář Tobias, Ryneš Tomáš, Janošťáková Katarina ( hráči Mochtína )
                 Žambůrek Patrik, Kindelmann Lukáš, Isopencu Sebastian Eugen, Bouberle Petr, Paroubek Tomáš, Michálek Marek, Michálek Robin (hráči Klatov ),

Trenéři : Kolář Zdeněk, Cihlář Jaroslav ml

Divize U11 Benešov 33 : 1 Klatovy


K dalšímu zápasu jsme zajížděli na horkou půdu favorizovaného Benešova. I když je výsledek hrozivej, tak naše děti podali obětavý výkon kdy jsme chvilkami byli soupeři rovnoceným protivníkem. Je potřeba říct, že soupeř měl všechny hráče ročníkem 2012. Náš tým je tvořen převážně hráči ročníkem 2013 a každý rok v tomto věku už je znát hlavně na fyzických proporcích jedince. Je pěkné vidět, že i přes takto hroziví výsledek děti hrajou pořád s velkou chutí a zápalem.

Sestava : Fišr Michal - brankář
                 Houdek Tomáš, Kolář Tobias, Němeček Jakub, Ryneš Tomáš ( hráči Mochtína )
                 Hanzlík Daniel, Kacerovský Kryštof, Koreš Lukáš, Michálek Marek, Nudera Daniel, Rejžek Ondřej, Šedlbauer Vojtěch, Hájek Ondřej ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří 

Tréninky pokračují ÚT od 18,00 hodin v KT umělka
                                 ČT od 18,30 hodin v Mochtíně

Pozvánka na dohrávku 2 kola ST 20.9. od 17,30 hodin hostíme na domácím hřišti tým za Švihova. Další utkání odehrajeme v NE 24.9. od 10,00 hodin na hřišti v Hrádku u Sušice.
Divize U11 v NE 24.9. od 10,00 hodin Mochtíně přivítáme tým ze Strakonic.