Tuto neděli odstartoval nový ročník OP ml. žáků. Náš nově vytvořený tým zajížděl ke svému prvnímu zápasu do Žichovic.

K tomuto utkání jsme odjeli se 13 hráči do pole. Hraje se systémem 7 + 1 a hrací čas je 2x35 min.

První poločas byl z naší strany hodně nervózní. Naši hráči byli zaskočeni ze soupeřovi výškové převahy. První poločas skončil zaslouženým vítězstvím domácích 2 : 0.
Druhý poločas byl o dost lepší. Všichni se zlepšili v důrazu a napadání. Ve 47 min. jsme vstřelili kontaktní branku Vítkem Potužákem. Od té doby jsme byli jasně lepším týmem, ale bohužel jsme nedokázali proměnit více jak stoprocentní šance. Soupeř spoléhal na brejky a jeden se mu v 74 min povedl a uzavřel konečný výsledek ve prospěch domácích.
Jinak za druhý poločas je potřeba všechny pochválit a věřit že příští zápas budeme bodovat.

Sestava : Zítek Miroslav, Houdek Tomáš, Potužák Vít, Ryneš Tomáš, Hodek Josef, Katarina Janošťáková ( hráči Mochtína ), Kindelmann Lukáš, Křišťa Jindřich, Rejthar Dominik, Žambůrek Patrik, Halmáš Maxim,Klíma Votěch, Isopencu Sebastian Eugen ( hráči Klatov )
Trenér : Kolář Zdeněk


Tréninky pokračují ÚT od 18,00 hodin v KT umělka
                                 ČT od 18,30 hodin v Mochtíně

Pozvánka na domácí utkání SO od 13,00 hodin přivítáme soupeře z Lub/ Bolešiny

Divize U11 KT 2 : 8 Vlašim

ve stejný den se odehrál na mochtínském hřišti 3 zápas divize U11. Za tento tým nastoupili i naší odchovanci ročníkem 2013 - 2012( Kolář Tobias, Ryneš Ondřej, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina ).
Další mistrovský zápas by měl být na programu tuto středu 13.9. od 16, 00 hodin v Mochtíně máme přivítat tým Mariánské Lázně ( dle zatím nepotvrzených infotmací se po 2 kole odhlásili ze soutěže ), tak uvidíme jestli se informace potvrdí.