Starší přípravka se zúčastnila závěrečného finálového turnaje v Klatovech. Turnaj se odehrával zároveň na čtyřech hřištích, kdy délka jednoho zápasu byla 20 min.  Turnaj byl rozlosován do dvou skupin. V každé skupině se hrálo systémem ( každý s každým a body se na závěr sečetly ). Skupina A byla tvořena ze 6 týmů co hrajou OP a zároveň KP ( Hrádek, Klatovy A, Luby A, Nýrsko A, Sušice, Horažďovice ). Celkovým vítězem se stala Sušice před Klatovama a Horažďovicema.
Skupina B byla tvořena ze 7 týmů ( Klatovy B, Luby B, Luby C, Mochtín, Bolešiny, Nalžovské Hory, Nýrsko B ). Vítězem B skupiny byly Luby B před Bolešinami a Mochtínem. V prvních třech zápasech jsme předváděli krásný fotbal bohatý na branky. Dařila se kombinace a hlavně hra byla ve velkém tempu. Bohužel od čtvrtého zápasu nám ubývalo sil . (důvod pouze dva náhradníci, všichni týmy točily dvě pětice ). Jinak ale musím všechny moc pochválit za obrovské nasazení a bojovnost. Bohužel nám se za celé jaro nepodařilo z různých důvodů  nastoupit kompletní na 2 pětky.

Mochtín 5 : 0 Nýrsko
Mochtín 9 : 3 Luby C
Mochtín 7 : 1 Klatovy B
Mochtín 3 : 6 Luby B
Mochtín 2 : 3 Bolešiny
Mochtín 7 : 0 Nalžovské Hory

Sestava : Kubaň David, Kubaň Tomáš, Ryneš Ondřej, Němeček Jakub, Kolář Tobias, Troch Radim, Potužák Vít, Kubaňová Kateřina
Trenéři : Cihlář, Kolář

Tréninky SP, MP a školičky sportu dále pokračují PO a ČT vždy od 17,30 hodin.
MP bude hrát v NE 18.6. od 10 hodin závěrečný finálový turnaj v Sušici.
V pondělí 19.6. proběhne od 17,30 hodin společná dokopná přípravek a školičky sportu. Na programu bude již tradičně fotbálek ¨dětí proti rodičům ¨ a potom proběhne opékání vuřtů.