V sobotu dopoledne odehráli naše přípravky další ze svých turnajů. Mladší přípravka hrála v Kolinci za účasti čtyř týmů ( Kolinec, Luby, Bolešiny, Mochtín ). Starší přípravka hrála v Sušici na umělce za účasti šesti týmů ( Sušice, Švihov, Luby B, Luby C, Žichovice, Mochtín ) .

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

Dneska hrála mladší přípravka další turnaj, tentokrát v Kolinci. Počasí nám celkem přálo,bohužel nás nebylo moc a chybělo i trochu bojovnosti.

Mochtin 2 : 13 Luby 
Mochtin 3 : 8  Bolešiny 
Mochtin 7 : 6  Kolinec 

Sestava : Truska Jan - Toman Vojtěch, Kraus Kryštof, Toman Matyáš, Pořický Štěpán, Potužák Jonáš

Trenér : Toman Petr

STARŠÍ PŘÍPRAVKA

Dnešní turnaj se nám moc nepovedl. Hrálo se na umělce zároveň  na třech hřištích systémem 3x20 min. Nedařila se nám kombinace a hlavně nám chybělo nasazení a bojovnost. Bohužel nám kvůli nemoci chyběl Kolář a Němeček. Jinak jsme si dokázali poradit pouze se Švihovem a Žichovicema. Nejlepším týmem byla domácí Sušice, která všechny zápasy zvítězila. Na druhou stranu je potřeba všechny děti pochválit za přístup, protože z pátka na sobotu měli společné přespání ve školce a tudíž kvůli turnajům museli školní akci ukončit dříve.

Mochtín 5 : 0 Švihov
Mochtín 1 : 2 Luby C
Mochtín 0 : 5 Luby B
Mochtín 0 : 9 Sušice
Mochtín 3 : 1 Žichovice


Trenér : Cihlář Jaroslav

Od příštího týdne už trénujeme všichni na hřiši v Mochtíně ( školička sportu, MP a SP ) - pondělky a čtrvtky vždy od 17,30 hodin.
Pozvánka na příští víkend : MP - hraje v sobotu 8.4. od 10 hodin ve Strážově
                                               SP - hraje v neděli 9.4. od 10 hodin v Nalžovských Horách