Svůj poslední zápas mistrovské sezony 2021(2022 odehráli naši muži "B" za úmorného vedra na domácím hřišti s Okulou Nýrsko "B" v neděli 19.6.2022. Náš tým potřeboval uhrát alespoň 1 bodík, aby se udržel v OP i pro příští sezonu. V poločase to vypadalo ještě slibně, ale v tom druhém hosté vsítili 2 další branky, z Mochtína si odvezli všechny 3 body.

.. 19.6.2022 - mistrovsky OP mužů - Sokol Mochtín B - FK Okula Nýrsko B  1 : 3 (1:1).
     Náš tým šel do vedení ve 28.min., když po přetaženém centru J.Pretzelmayera vrátil míč před branku hostů Tomáš Vlk a ten zblíska posílá do sítě Zdeněk Novák - Mochtín vede 1:0, vypadá to nadějně. Hra je vyrovnaná, ale úmorné vedro přináší únavu u jednotlivých hráčů, přichází i chybyčky na obou stranách. Jednu z nich potrestal vyrovnávacím golem hostující Švec, který ve 33.min. srovnal stav na 1:1.  I po přestávce náš tým bojoval srdnatě o důležitý 1 bod, který byl zapotřebí k udržení se v soutěži. To se mu však nepovedlo. A opět rozhodla lepší koncovka soupeře. Ten měl stejný počet příležitostí ke vstřelení golu jako naše záloha, ale dokázal alespoň některé proměnit. V 74. min. poslal Okulu do vedení 1:2 Bastl, pojišťovací brankou na 1:3 pak uzavřel skore zápasu Jakub Pavlík, nejlepší hráč hostů, který úspěšně startuje i v Á týmu Okuly v KP.  S velkým předledem zápas odřídil Jaroslav Hošek z Plzně, na lajnách mu asistovali Lukáš Rampula a Daniel Kaiser, ŽK 1:2, 50 diváků.
Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Lysek Jakub, Jarabica Stanislav, Troch Roman, Švátora Petr, Novák Zdeněk, Toman Petr, Prokop Marek, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav (80.Kanta Tomáš), Sádlík Martin (46. Švátora Jiří), branka : NOVÁK Zdeněk

Fotky Pavla Šota ze zápasu s Nýrskem naleznete v naší fotogalerii:

http://www.tjmochtin.cz/fotogalerie/category/240-mochtin-b-nyrsko-b.html


    Vítězem tohoto ročníku OP mužů se stal tým SK Kovo Strážov (uhrál 66 bodů !), který přímo po několikaroční odmlce opět postupuje do I.B třídy ! Ze 2.místa se v baráži o postup do I.B třídy pokusí FK Dukla Janovice ( uhrála 64 body)Soupeřem mu bude Chodský Újezd.

   
Závěr tabulky OP mužů je následující : 12. Sokol Nezamyslice  ..... 47:80  22 bodů
                                                             13. Sokol Mochtín B  ......  32:70  21 bodů
                                                            
14. Sokol Měčín ............... 37:114   7 bodů