Dva cenné body přivezlo naše oslabené béčko mužů v sobotu 3.10.2020 z Rabí, kde uhrálo s FK Budětice remisu 3:3, ale v následném penaltovém rozstřelu zvítězilo 4:3 !

3.10 - OP mužů FK Budětice - Sokol Mochtín "B"   3:3   (0:2), p.kopy 3:4
K utkání musela odjet naše záloha v oslabené sestavě a tak se od ní nějaké body vůbec nečekaly. Náš tým však podal v tomto důležitém souboji týmů ze spodku tabulky nadšený, bojovný výkon a nescházelo mnoho, aby si domů přivezl všechny tři body !
      Již ve 13.minutě posílá Mochtín do vedení naše nová posila ze zahraničí Szebasztián Palotás. A když po přihrávce T.Vlka přidal druhý gol Mochtína ve 36.min.  další náš nováček Jan Kiklhorn, vypadalo to pro naše béčko hodně nadějně. Jenže, domácí ve druhém poločase výrazně přidali a již v 46.min. snižují  Hlavinem na 1:2 a pokračují náporem. Ten sice náš tým přežil, ale po brejkové akci přece jen v 70.min. znovu inkasuje, domácí srovnávají Kordou na 2:2, začíná se znovu. A byl to opět Mochtín, který šel do vedení. V 76.min. po centru Jar. Pretzelmayera z VPK vymetl šibenici domácí brány přesnou hlavičkou čerstvě střídající Spas Spasov - 2.3 ! A náš Spas byl u všeho podstatného i v dalším průběhu utkání. V 88.min. srovnávají Budětice z penalty (za ruku - trefené rameno Spase !) na 3:3, v nastaveném čase pak může Spas rozhodnout, ale velkou šanci nevyužil - škoda, výhra byla blizoučko. V následném penaltovém rozstřelu ale již naši hráči byli úspěšnější nežli soupeřovo, vyhráli ho 4:3, z Rabí si odvezli nakonec 2 cenné body. Penaltu za Mochtín proměnili : P.Švátora, M:Sádlík, T.Kanta a tu rozhodující S. Palotás (neproměnil  S.Spasov). Utkání odřídil Miroslav Šmrha, ŽK 1:0, 48 diváků. Sestava : Prokop Daniel, Kanta Tomáš, Šup Ondřej, Peleška Jiří, Zoubek Pavel (74. Spasov Spas), Sádlík Martin, Vlk Tomáš, Švátora Petr, Palotás Szebasztián, Kiklhorn Jan (71.Prokop Marek), Pretzelmayer Jaroslav, branky : PALOTÁS Szebasztián, KIKLHORN Jan, SPASOV Spas.

NEDĚLE  4.10.2020

od 10,00 hod. v Mochtíně - TURNAJ starších přípravek 
(4 týmy včetně So Mochtín)

od 14,00 hod. v Lubech  - TURNAJ mini přípravek (včetně 2 družstev So Mochtín)

od 15,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů TJ Sokol Mochtín - TJ Košutka Plzeň




   
: