Chladný květen 2019 pokračuje a fotbalové soutěže  běží dál. Doma v Mochtíně se bude hrát v sobotu 18.5. utkání OP mužů Mochtín "B" - Chudenice, naopak ven jede naše st. přípravka a to do Švihova. Naše áčko mužů pak v NE vyzkouší ve Svéradicích při derby I.A třídy poprvé nově vybudované kabiny


SOBOTA 18.5.2019

.. od 10,00 hod. ve Švihově - TURNAJ st. přípravek za účasti družstev : FC Švihov/Měčín, Sokol Nalžovské Hory, SK Bolešiny a Sokol Mochtín.  Sraz našich kluků přímo ve Švihově do 9,30 hod.

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Chudenice . Souboj týmů ze spodu tabulky bude o hodně důležitých bodech k záchraně v soutěži.

NEDĚLE 19.5.2019

... od 16,00 hod. ve Svéradicích - I.A třída mužů FK Svéradice - Sokol Mochtín. Po delší odmlce, kdy domácí FK hrál své zápasy z důvodu výstavby nových kabin v Kasejovicích a ve Velkém Boru, se tento okresní derby zápas I.A třídy bude hrát opět ve Svéradicích. Naši fotbalisté tak budou svědky slavnostní události Svéradického fotbalu - otevření nově vybudovaných kabin.
      K zápasu se jede auty, společný odjezd z Mochtína bude ve 14,30 hod.


    Na uvedené zápasy našich týmů srdečně zveme všechny fanoušky Mochtínského fotbalu !!!