Poslední sportovní akcí naší TJ Sokol Mochtín v roce 2017 byl tradiční "Rozlučkový turnaj" s uplynulým rokem 2017 v halové kopané dorostu a mužů. Konal se v Klatovech v sobotu 30.12.2017 ve sportovní hale ZŠ Čapkova za skvělé účasti 8 družstev. Hrálo se o "Putovní pohár TJ Sokol Mochtín", v týmech byli nejen členové naší TJ, ale i jejich kamarádi a též příznivci Sokola Mochtín. 
      
     Celý turnaj měl hladký průběh, hrálo se nejdříve ve dvou skupinách systémem každý s každým, pak dva semifinalové zápasy a nakonec zápasy o konečné umístění. Vítězství si nakonec zajistil team NULY vedený kapitánem Jiřím Dolejšem, který v závěrečném finalovém zápase sice prohrával již 1:3 s týmem Lopaty (složený převážně z dorostenců SK Klatovy), ale nakonec ho otočil ve svůj prospěch a vyhrál 5:3.
     Jedinou kaňkou této akce bylo nešťastné zranění našeho velice talentovaného, všestranného 13 letého sportovce Lukáše Velka, který si při pádu přes brankáře zlomil ruku v předloktí. Přejeme mu brzské uzdravení !

Výsledky závěrečných zápasů o konečné umístění :
1. semifinále  Lopaty - Ocu Flash  2:1, 2.semifinále  Traktor na poli - Nuly  0:0, p.kopy 0:2, o 7.-8.místo Luby - Vejce 0:5, o 5.-6.místo Johnder - No Name 0:4, o 3.-4.místo Ocu Flash - Traktor na poli 0:2, finále o 1.-2.místo Nuly - Lopaty 5:3.

Konečné  pořadí turnaje + soupisky :  

1.  NULY   (Jiří Dolejš, Tomáš Dolejš, Zbyněk Toman, Petr Toman, Jan Kotáb, Václav Kašpar)
2.  LOPATY   (Matěj Kapusta, Martin Kapusta, Jindra Sojka, Matyáš Blahník, Adam Vacek, David Bureš, Josef Kolerus)
3. TRAKTOR na poli  (Zbyněk Smolík, Jiří Čeleda, Kryštof Pavlík, Jiří Flodr, Jakub Bejvl, Víťa Hrdlička, Jan Žiak, Zdeněk Cibulka)
4. OCU FLASH  (Jan Šafránek, Marek Irlbek, Michal Marek, Jakub Skypala, Tomáš Bureš, Vlastimil Hromada, Jan Havlíček)
5. NO NAME  (Ondřej Přibyl, Sebastian Weber, Lukáš Marek, Roman Hruška, Vojtěch Petrželka, Zdeněk Krejčiřík, Kamír)
6. JOHNDER  (Ladislav Potužník, , Lukáš Velek, Tomáš Matoušek,ˇMiroslav Švátora, Ondřej Mareš, Matěj Škoch)
7) VEJCE team (Jaroslav Pavlík, Jiří Kolář, Jiří Podráský, Stanislav Bejvl, Jakub Pretzelmayer, Jan Kadlec)
8) LUBY team (žáci)  Dominik Majdl, Jan Holý, Václav Holý, Daniel Vozka, Dominik Beránek, Ondřej Hlavatý, Daniel Svoboda)

   Součástí závěrečného vyhlášení výsledků a předání cen bylo též tradiční vyhlášení nejlepších sportovců TJ Sokol Mochtín roku 2017:
   v katekorii st. žáků byl vyhlášen --             Ladislav POTUŽNÍK
   v kategorii dorostenců   -------------             Tomáš VELEK
   v kategorii dospělých -----------------            ing. Jiří DOLEJŠ      
   v kategorii trenérů -------------------              Mgr. David GAJDUŠEK

                                           B  l  a  h  o  p  ř  e  j  e  m  e   !!!

POZOR !

Na NE 7.1.2018 připravujeme 13.ročník turnaje v halové kopané seniórů nad 45 let - uskuteční se též v hale ZŠ Čapkova v KT od 9,00 hod. (se již hraje) - startovat zde budou závazně přihlášené týmy : Tučňáci (obhájci loňského prvenství), SG TJ Sušice, SG Horažďovice, Kabát revival Plzeň, TJ Sokol Dlažov, Arosa Luby, TJ Žihobce a TJ Sokol Mochtín

                                                         o týden později pořádáme

v NE 14.1.2018 opět v hale ZŠ Čapkova v KT od 9,00 hod. "Dorostenecký turnaj v halové kopané" též za účasti osmi družstev. Závazně jsou přihlášeny týmy : TJ Košutka Plzeň, Dioos Nýřany, TJ Keramika Chlumčany, TJ Dobřany, TJ Baník Zbůch, TJ Sokol Hradešice, TJ Sokol Mrákov a TJ Sokol Mochtín.
     (pozor ! Kluci, se kterými počítáme na tento dorostenecký turnaj, budou mít v NE 7.1.2017 od 14,00 hod. trenink v hale ZŠ Čapkova v KT ! A mohou přijít i další - po skončení pak trenéři Jar. Pavlík a Ji. Kolář provedou nominaci na 14.1.2017 !)