Na těžkém, bahnitém terénu se v Mochtíně hrály tři mistrovské zápasy.

Již v pátek 24.10.2014 sehráli naši mladší žáci svůj poslední mistrák podzimu 2014. Přijel zatím neporažený FC Švihov, který vede tabulku a byl jasným favoritem utkání. Na hodně těžkém, rozbahněném terénu však narazil na bojovný tým Mochtína, který nakonec vyhrál 1:0 brankou Ládi Potužníka. Blahopřejeme !

V sobotu 25.10.2014

.. KS dorostu Sokol Mochtín - FK Staňkov  4:3 (4:1).

Našemu týmu vyšel začátek utkání na jedničku. Rychlá kombinace přinesla prvbní gol Jos. Rašeka již ve 4. minutě, v 6.min. to bylo již 2:0, když se golově prosadil Daniel Kotlan. A když v 15.min. zvýšil na 3:0 Vilda Pretzelmayer, vypadalo to, že to bude jednoduchá záležitost. Soupeř ale vzápětí snížil na 3:1, do poločasu ale opět Mochtín vedl o tři branky (4:1), když se znovu golově prosadil Dan Kotlan. Jenže po přestávce se našim hráčům přestala dařit kombinace, hosté vyrovnali hru a v 61. a 71. min. skorovali, snížili na 4:3 a do konce utkání to bylo drama. Naši hráči sice měli šance na navýšení skore, ale nepodařilo se je proměnit, na druhé straně měli šance i hosté. Tu největší pak v poslední minutě, kdy nastřelili tyč ! Štěstněna ale stála při našem dorostu, který výhru uhájil a stále vede tabulku Krajské soutěže. Rozhodčí Radek Brůha ze Sušice, ŽK 0:3, branky Mochtína : Kotlan Daniel 2, Rašek Josef, Pretzelmayer Viliam.

.. OP mužů Sokol Mochtín "B" - TJ Nezamyslice  0:2 (0:1).

Hodně důležitý zápas pro oba týmy zvládli lépě hosté z Nezamyslic. První dvě šance měl Mochtín, ale neproměnil je a to byla škoda. Hosté z první vážnější chyby naší obrany skorovali ve 21.minutě, šli do vedení 1:0. Náš tým, posílený o některé kluky z "A" týmu ale nehrál dobře. Na těžkém terénu vázla souhra, přihrávky spíše nacházely soupeře, než-li své spoluhráče a to nahrávalo hostům, kteří hráli důrazně v soubojích, jednodušeji, účelněji.Ve 24.min. se dostal do slibného úniku náš M.Reitmaier, ale místo zakončení volil přihrávku na J.Potužníka, který byl v ofsajdové pozici. Hosté byli v šanci na druhé straně ve 27.minutě, ale náš brankař střelu vyráží na roh. Po přestávce se Mochtín přece jen zlepšil, chtěl vyrovnat. Blízko k tomu byl P.Staněk v 59.min., ale jeho hlavička po centru z rohu šla vedle. V 70.min. poslal pěknou střelu na hostující branku M.Reitmaier ze 25 metrů, ale míč se odrazil zpět do hry od břevna, dorážku R.Diviše vyráží hostující golman. V 76.min. ale šli hosté do brejku. Útočník Nezamyslic  Hupka přetlačil v souboji našeho stopera, získal míč, šel sám na golmana a zavěsil - 0:2 ! Závěr utkání byl hodně nervózní a zbytečně tvrdý v soubojích. Mochtín se tlačil do útoku, chtěl dát alespoň čestný gol. To se mu nepovedlo, naopak, přišel o J.Křivánka, který se nechal čtyři minuty před koncem utkání vyloučit za zbytečné strčení do soupeře, který ho před tím fauloval a rozhodčí to odpískal. V deseti dohrávali od 80.minuty i hosté, když jim byl pro urážlivá slova vyloučen brankář Kubů. Rozhodčí Vladislav Stach, ŽK 2:2, ČK 1:1, 50 diváků.  Sestava : Vítovec, Bláha, Bejvl, Kašpar (75.Jarabica), J.Žiak (63. Křivánek), Flodr, Diviš, Sukovatý, Staněk, Reitmaier, Potužník.

Mochtín "B" si porážkou hodně zkomplikoval situaci, v tabulce zůstává na posledním místě s pouhými 9 body, soupeři se vzdalují.

TRENINKY :

..v úterý od 18,00 hod.  dorost i muži  (společně při umělém osvětlení)

.. ve čtvrtek od 17,30 hod. - dorost

.. v pátek od 18,00 hod. - muži