O nastávajícím víkendu 25. a 26.října 2014 bude mít volno naše Áčko mužů a to z důvodu, že se jeho soupeř (Horažďovice "B") ze soutěže I.B třídy odhlásil ! Horažďovičtí jsou prvním sestupujícím týmem této skupiny a za to, že nepřijeli do Žákavé dostali pokutu 10.000,- Kč a za vystoupební ze soutěže navíc ještě 20.000,- Kč ! Odehrané zápasy s tímto soupeřem byly navíc anulovány.

Další "PECKA" v této naší skupině I.B třídy přišla na středečním (22.10.) zasedání STK PKFS v Plzni, kde tato řídící komise kontumovala 5 zápasů v neprospěch Sokola Blovice, který hraje o špic tabulky, když již nasbíral 16 bodů ! Z těch pěti zápasů Blovice jen jeden prohrály a to se Sp.Poříčím, ostatní zápasy vyhrály a tak nyní ztratí najednou 12 bodů a v tabulce klesnou na poslední 13.místo se 4 body ! Naopak, po třech bodech si připíší dva soupeři ze spodku tabulky (Chlumčany a Strážov) a také dva týmy ze středu tabulky (Žákava a Štěnovice) ! Rázem se tabulka maximálně vyrovnala, uvedeným soupeřům Blovic tato kontumace hodně pomohla. Důvodem kontumace byl neoprávněný start hráče Blovic - Jakuba Stegmullera  --- finanční postih navíc ještě přijde !

 Ale nyní již k nastávajícímu fotbalovému víkendu. Rozhodně se nebude hrát na suchých terénech. Dva dny a noci pršelo, spadlo hodně vody, hrací plochy jsou podmáčené, ale na sobotu a neděli hlásí počasí bez deště, hrát se bude určitě.

Již v PÁTEK 24.10.2014

je na programu v Mochtíně poslední zápas podzimu 2014 OP ml.žáků Sokol Mochtín - FC Švihov.  Začíná se v 16,00 hod., naši kluci hostí vedoucí tým tabulky, ale jistě udělají vše pro zisk bodů, aby uhájili 3.místo, na které se ze zadu "tlačí" další týmy ! Budeme jim držet palce !

V SOBOTU 25.10.2014

pak tři naše týmy odehrají své další mistrovské zápasy podzimu 2014.

... od 10,00 hod. v Bolešinech  se hraje TURNAJ ml. přípravek, který je turnajem pro tuto kategorii polsedním v tomto roce na venkovním hřišti. Startovat zde budou : SK Bolešiny, Sokol Mochtín, TJ Sušice "B" a SKP Okula Nýrsko. Od našich nejmenších fotbalistů, kteří se stále zlepšují, očekáváme již nějaký ten výsledek a dobré umístění ! Budeme držet palce !

... od 10,00 hod. v Mochtíně se bude hrát utkání KS dorostu Sokol Mochtín - FK Staňkov. Soupeř je uprostřed tabulky, ale dokázal již potrápit hodně favoritů. Doufáme, že naši kluci, kteří zatím velice poctivě chodí na treninky (až na pár jednotlivců), utkání na těžkém terénu zvládnou a udrží vedení v tabulce ! I jim budeme fandit a držet jim palce !

... od 14,30 hod. v Mochtíně je pak na pořadu zápas OP mužů Sokol Mochtín "B" - Sokol Nezamyslice.  Naše mužstvo nemá se soupeřem vůbec dobrou bilanci,ale nyní, jde o hodně ! Hosté vždy patřili k předním týmům OP, ale v tomto letošním ročníku se jim nedaří, klesli již na předposlední 11.místo, náš "B" tým je poslední na 12.místě. Bude to tedy boj o 6 bodů, výhra by našemu béčku moc pomohla a tak věřím, že naši hráči pro ni udělají maximum ! Důležitá bude i podpora fanoušků, které na tento duel srdečně zveme !

Žádám hráče týmu, kteří minule chyběli a to většinou ze zdravotních důvodů a neúčastní se ani treninků, aby obratem - nejlépe v pátek 24.10. dali vědět (nejpozději do 17,00 hod.) na tel. 605 357370 - K.Šot, zda se utkání na 100% zúčastní, či ne, abychom mohli případně zajistit za ně náhradu ! Předem za to děkuji.

Připomínám, že v pátek 24.10. je od 18,00 hod. na hřišti v Mochtíně trenink mužů, a zároveň připomínám všem, kteří ještě neuhradili členské příspěvky na II.pololetí 2014, aby peníze v sobotu přinesli ! Dorost platí 450,- Kč, muži platí 600,- Kč, přispívající 200,- Kč.