Ve středu 3.9.2014 odehrál dorost So Mochtín vložený mistrovský zápas Krajské soutěže a to doma se Sokolem Blovice. Naši kluci vyhráli 4:2, ale na vítězství se hodně nadřeli. 

O nastávajícím víkendu 6. - 7.září 2014 vstupují do bojů o mistrovské body i naši mladší žáci a také mladší přípravka. Oba tyto mládežnické týmy jedou na hřiště svých soupeřů, stejně tak jako náš "B" tým mužů.  Dorostenci a muži "A" So Mochtín se představí doma v Mochtíně.Přijďte se podívat, přijďte je povzbudit !

..KS dorostu Sokol Mochtín - Sokol Blovice  4:2 (1:2).

Zápas se měl hrát v Blovicích, ale po dohodě se hrál nakonec v obráceném pořadí - v Mochtíně. A naši dorostenci do něj vstoupili hodně ospale. Inkasovali hned z prvního útoku v 6.min. a ve 13.min. to bylo již 0:2 ! Přitom měl Mochtín jasně navrch, svého soupeře přehrával, ale byl to upracovaný fotbal, bez efektivního zakončení. To přišlo až ve 45.min., kdy "Angličanem" snížil na 1:2 Daniel Kotlan. A hned po přestávce se po centru D.Kotlana hlavou prosadil David Burian, srovnal na 2:2. Pak ale přišla další dlouhá šňůra nepřesných útočných akcí a spousta šancí na gol, bohužel, v zakončení se našim hráčům nedařilo. Až v 81. min. se po závaru před brankou Blovic dostal k dorážce míče odraženého od břevna náš Pavel Lorenc a hlavou poslal Mochtín do vedení 3:2. Pojistit výhru naši kluci mohli vzápětí, ale opět trestuhodně nedali a tak do poslední minuty soupeř usiloval o remisu. V 90.min. se při VPK hostů vydal před branku Mochtína i hostující golman, k odvrácenému míči se ale dostali naši hráči, poslali do šance Tomáše Velka a ten střelou ze 40 m do prázdné branky stanovil výsledek 4:2. Rozhodčí Zd. Říha z Velenov, ŽK 3:1, branky Mochtína : KOTLAN Daniel, BURIAN David, LORENC Pavel, VELEK Tomáš - po 1

TRENINK - mužů i dorostu je v pátek 5.9.2014 od 18,30 hodin ! ! !  Počítáme s maximální účastí, po skončení bude provedena nominace hráčů na víkendové zápasy ! Kdo se nemůže zúčastnit, řádně se předem omluví, kdo nemůže na mistrovský zápas, dá to co nejdříve vědět !

POZVÁNKA NA MISTROVSKÝ FOTBAL

SOBOTA 6.9.2014

..od 10,00 hod. ve Švihově - OP ml. žáků FC Švihov - Sokol Mochtín

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu Sokol Mochtín - SVA Holýšov

.. od 13,00 hod. v Kolinci - turnaj ml. přípravky za účasti též So Mochtín

.. od 17,00 hod. v Lubech - OP mužů (derby) Start Luby "B" - Sokol Mochtín "B". K zápasu je společný odjezd z Mochtína v 15,50 hod., ostatní sraz v Lubech v 16,00 hod.

NEDĚLE 7.9.2014

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - I.B třída mužů - Sokol Mochtín - Keramika Chlumčany. K zápasu, který bude soubojem dvou exúčastníků I.A třídy, mají hráči i vedení mužstva sraz v 16,00 hodin, nominace bude provedena po pátečním treninku

         Srdečně zveme všechny naše příznivce !!!