V sobotu 30.8.2014 utrpělo naše béčko mužů další vysokou porážku, tentokráte doma prohrálo s Duklou Janovice 0:4. A mohla být ještě vyšší, kdyby náš mladý golman Petr Vítovec nezabránil dalším golům.

Ve stejný den dopoledne se zúčastnila kvalitně obsazeného turnaje v Klatovech i naše mladší přípravka. Startovalo zde 8 týmů, vyhrály pořádající Klatovy, před FK Rokycany, Mochtín skončil osmý, ale nezklamal. Na body by naši kluci skončili na 5.místě, ale pořadí se určovalo podle počtu vstřelených branek a zde byli soupeři o něco lepší.

.. OP mužů - Sokol Mochtín "B" - FK Dukla Janovice  0:4 (0:1). 

Po debaklu v minulém kole v Klatovech, se naše béčko mužů představilo v dalším kole doma proti Janovické Dukle, které se v novém ročníku této soutěže daří. Náš tým s ní držel v prvním poločase poměrně nečekaně krok a v 9.min. dokonce náš Ji. Zimermann trefil (po centru z VPK St. Jarabici) zblíska tyč hostující branky. To však bylo snad jediné přímé ohrožení branky soupeře v celém utkání, hosté měli naopak příležitostí vstřelit branku mnoho, v koncovce ale byli (hlavně v 1.poločase) nepřesní a tak poločas skončil jen 0:1, když se ve 42. min. po chybě našich beků (ztráta míče na půlce) dostal do brejkového úniku rychlonohý Matěj Hájek a své solo proměnil. I po přestávce měli více ze hry a výborné šance na gol hosté, Mochtín ale držel nad vodou svými skvělými zákroky náš mladý golman Petr Vítovec. Postupem času našim hráčům viditelně ubývalo sil, soupeř těžil z chybných rozehrávek a ztrát míčů našich hráčů, zvyšoval tlak a přidal i další branky. Na 0:2 zvyšoval  v 70.min. dorážkou Mir. Urban, v 79.min. prošel pravou stranou naší obrany jednoduše hostující útočník, jeho střelu si smolně do vlastní branky srazil Jirka Peleška - 0:3. V samotném závěru měla Dukla ještě několik golových tutovech, ale naštěstí proměnila jen jednu, kdy se v 86. min., po zmatcích v našem vápně, dorážkou prosadil znovu M.Hájek, upravil na konečných 0:4. Utkání odřídila Tereza Hessová, ŽK 2:0, 50 diváků. Sestava Mochtína : Vítovec, Bláha, Žiak J., Kubala (46.Ji.Peleška), Žiak M., Jarabica, Zimmermann (75. Pavlík), Zahradník, Reitmaier, Nováček (70.Strejc), Diviš, 

V neděli 31.8.2014

zajíždí na hřiště svých soupeřů další naše dva týmy. Dorostenci budou hrát od 10,00 hod. v NEPOMUKU,

dopoledne od 10,30 hod. je na pořadu i mistrovské utkání I.B třídy mužů Přeštice "B" - Mochtín.       

   Budeme držet palce !