Úspěšně si vedli naši dorostenci i muži "B" v neděli 25.května 2014. Oba týmy bodovaly naplno na hřištích svých soupeřů. Dorostenci si výhrou 6:4 v Postřekově polepšili a v tabulce Krajské soutěže dorostu se posunuli do čela (!) před Blovice a Chanovice. Muži "B" So Mochtín vyhráli dle předpokladů ve Strážově nad místní zálohou poměrně hladce a stále s náskokem drží druhé, postupové místo ve III. třídě. Mužstvu však chybělo hodně hráčů, muselo se improvizovat, dalo to hodně starostí. Řada jich byla omluvena (Gajdušek, M.Žiak, V.Nováček, L.Javorský, O.Sukovatý,J.Schejbal, L.Kašpar, A.Hrudička, J.Šťastný), ale někteří bez omluvy vůbec na sraz nepřišli (Ji. Zimmermann, J.Potužník, V.Zahradník) a to je špatně, počítali jsme s nimi - to by se stávat nemělo !!!

..III.třída mužů  SK Kovodružstvo Strážov "B" - Sokol Mochtín "B"  2:6 (1:3). Dát tentokráte dohromady 11 lidí dalo hodně práce, nastoupit museli i ti, kteří již měli i dva víkendové zápasy za sebou. Ve Strážově se sice nehrál žádný hurá fotbal (nahorů/dolů), takže nemuseli hrát naplno, přesto těmto jedincům patří naše poděkování a uznání.  Naše záloha se ve Strážově prezentovala dobrým, kolektivním výkonem, vyhrála zaslouženě. V 10.min. otevřel skore Milan Matoušek po přesné nahráce Michala Reitmaiera - 0:1. Michal byl na levé straně zálohy hodně vidět, ve 24. min. jeho ostrý centr skončil přímo v síti -0:2. Pak měl velkou šanci na gol náš St.Jarabica, ale domácí odvrátili míč na roh. Ve 44. min se dočkali i domácí, po zmatcích v naší obraně snižuje na 1:2 L.Míšek. Z protiútoku však znovu uniká M.Reitmaier a jeho přesný centr zleva zakončuje z voleje přesně k tyči Jirka Flodr - 1:3. Po přestávce měli dvě šance na gol domácí. V 56. min. ji ještě neproměnili, ale o minutu na to (v 57.) se znovu trefil domácí Míšek, snižuje na 2:3. Mochtín znovu přidal, byl lepší, přišly i goly. V 59. min. nejdříve St. Jarabica nastřelil tyč domácí branky, ale v 60. min. to bylo již 2:4, když nařízenou penaltu (faul na Matouška) proměnil Jirka Flodr. V 65. min. se dostal do zakončení M.Reitmaier, trefil břevno, odražený míč vrátil do sítě M.Matoušek - 2:5. V 86. min. mohl potěšit domácí fanoušky Ji. Franc, ale vychytal ho náš golman M.Kloupar. Konečné slovo měl náš "navrátilec k fotbalu po zranění kolena" Viktor Špindler, který nečekaně levačkou tvrdě zakončil ze 25 m a upravil v 87. min. na konečných 2:6. V 90. min. dal ještě gol náš střídající Martin Škoda (přihrával nezištně P.Kubala), rozhodčí mu ho ale nakonec, po poradě s asistentem laikem (domácím), neuznal -Martine škoda. Rozhodčí Vl.Stach, ŽK 2:1, 90 diváků. Sestava : Kloupar, Bláha, Kubala, Žiak J., Flodr, Jarabica, Reitmaier, Špindler, Pavlík, Matoušek (72. Smolík), Bejvl (87.Škoda), branky : Milan MATOUŠEK a Jiří FLODR - 2, Michal REITMAIER, Viktor ŠPINDLER.

..KS dorostu  - Sokol Postřekov - Sokol Mochtín  4:6 (3:4). Náš tým nebyl kompletní, ale zápas nakonec zvládl za tři body a to především zásluhou Zbyňka Smolíka, který dal tři goly, další přidali David Burian, Pavel Lorenc a Roland Diviš. Domácí sice vedli 2:0, ale naši kluci skore otočili již do poločasu, pak přidali další goly a opět se po delší době posunuli v tabulce na 1.místo. Zatím získali 52 body, 2. jsou Blovice s 51 bodem, 3. Chanovice se 49 body, 4.Chotěšov se 48 body, 5. Dl.Ves se 45 body. Závěr soutěže bude hodně dramatický, náš tým čekají hodně kvalitní soupeři, bude to ještě velká bitva. Budeme držet palce !

TRENINKY budou i v nastávajícím týdnu stejné, jako v tomuplynulém.

Dorostenci - v úterý a čtvrtek od 17,30 hod., muži pak v úterý a pátek od 18,00 hodin.