Další mistrovské kolo odehrají naši fotbalisté za pěkného počasí. Zima a déšť z minulého víkendu odezněl, dle předpovědi se má vrátit opět pěkné, jarní počasí a to je moc dobře. Hlavně pak pro mochtínský trávník, na kterém budou v neděli 30.3.2014 odehrány dva mistrovské zápasy. V obou půjde o důležité body se soupeři z popředí tabulek. Dopoledne od 10,00 hod. budou hrát dorostenci So Mochtín s Chanosem Chanovice, odpoledne od 15,00 hod. přivítajá mochtínské béčko mužů TJ Bezděkov. Přijďte se podívat !

SOBOTA 29.3.2014

... muži "A" So Mochtín  zajíždí k dalšímu zápasu I.A třídy na hřiště Sokola Černiáce u Plzně. Domácí tým je třetím týmem tabulky, má o 17 bodů více než-li Mochtín a tím je také postaven do role favorita. Naši fotbalisté si budou muse pohlídat především zkušeného Stoilova, který je nejlepším střelcem domácích a který na podzim 2013 byl hlavním strůjcem výhryˇSo Černice v Mochtíně. Utkání So Černice - So Mochtín začíná v 15,00 hod., jako hlavní rozhodčí ho bude řídit rozhodčí Kohout. Odjezd mužů So Mochtín  je dle plánu ve 13,05 hod. z Mochtína a ve 13,15 hod. z Klatov od pošty., jede se auty. Nominace hráčů So Mochtín bude podobná té z minulé neděle, bude zde upřesněna zítra - v pátek 28.3. po večerním treninku. Zde je : Rajtmajer, Sláma, Dolejš Ji. a T., Špindler, Staněk, Švátora P., Šťastný, Babka, Flodr, Cihlář, Smolík, Schejbal, Reitmaier, Zahradník, M.Žiak

NEDĚLE 30.3.2014

... od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu Sokol Mochtín - Chanos Chanovice. Velký souboj tradičních soupeřů z čela tabulky slibuje velkou bitvu o důležité body. 

... od 15,00 hod. v Mochtíně - III.třída mužů Sokol Mochtín "B" - TJ Bezděkov. Hosté v úvodním kole doma pohodlně bodovali, naše béčko naopak prohrálo na Týnci a přepustilo první místo v tabulce So Měcholupy. Doufáme však, že doma naši hráči pořádně "zaberou" a odčiní svoje klopýtnutí z minulého zápasu. Sraz hráčů i vedení ve 14,00 hod. - nominace se nebude lišit od té z minulého kola, případné omluvy z neúčasti je třeba obratem  sdělit, aby byla možnost zajistit náhradu !

... srdečně zveme naše fanoušky na uvedený program, doufáme, že je naši fotbalisté nezklamou !