I letos jedeme s děvčaty a kluky na atletické závody do Sušice. Tentokráte to bude v pondělí 27.května. A hned ve čtvrtek 30. května uspořádá naše TJ  (oddíl rekreačního sportu) na hřišti v Mochtíně "Dětský sportovní podvečer "

PONDĚLÍ 27.5.2019

.. od 16,00 hod. v Sušici - Atletický čtyřboj žactva a dorostu. Tuto okresní soutěž žactva a dorostu v atletickém víceboji pořádá PRC Sportu pro všechny a je určena pro neregistrované závodníky v atletice. Je to proto vhodná akce pro začínající mladé sportovce, aby mezi sebou změřili síly v atletických disciplinách - sprint, hod míčkem, skok daleký a vytrvalostní běh.
    Na závody odjíždíme z Mochtína od hřiště v 15,00 hod., prezentace na atletickém stadiónu v Sušici bude probíhat od 15,00 do 15,50 hod. Startují děti od 8 let a výše až po dorost, kdo má ještě zájem se přihlásit, tak se hlaste u p. Karla Šot, nebo u Evy Kohoutové, kteří mají "Mochtínskou výpravu" mladých atletů na starost.

ČTVRTEK 30.5.2019

... od 17,00 hod. v Mochtíně na hřišti - Dětský sportovní podvečer . Setkání a soutěžení dětí v tradičních i netradičních soutěžích, ketré pro ně budou připraveny. Ani tentokráte nebudou chybět koně a možná projížďka na nich, úspěšní absolventi připravených soutěží obdrží pamětní diplom, malé občerstvení, nějakou drobnou cenu a možná budou opět pro ty nejlepší i nějaké ty medaile !
  Srdečně zveme do Sportovního areálu v Mochtíně na tuto akci k Mezinárodnímu dni dětí nejen děcka, ale též jejich rodiče a prarodiče. Všichni budete vítáni !