V sobotu dopoledne zajížděli mladší žáci do Horažďovic k dalšímu již šestému mistrovskému utkání okresního přeboru. V neděli od 15,00 hodin na Rozvoji se hrál zápas divize U12.

HORAŽĎOVICE 5 : 1 KT B/ MOCHTÍN   (2 : 1 )

branka : 27 min Kateřina Janošťáková

K tomuto zápasu jsme měli k dispozici 14 hráčů. Po třech kolech jsme mohli využít i hráče, co hrají spíše divizi a na naší hře to bylo znát. Od prvních minut se hrál oboustranně líbivý fotbal. Hra se přelévala plynule z jedné strany na druhou. Nám se v prvním poločase dařila kombinace směrem k  brance soupeře.Bohužel nám stále dělá problém proměňovat vypracované šance. Naší jedinou branku se nám povedlo dát po krásné kombinační akci, kdy naši obránci vyvezli míč po pravé straně a krásnou průnikovou přihrávkou středem hřiště se do zakončení dostala naše Kačka Janošťáková. Soupeř měl ve svém středu tři děvčata, která organizovala celou soupeřovu hru. Bohužel soupeř  dokázal potrestat naše slabé přihrávky v našem pokutovém území a vstřelil dvě branky. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním otočit výsledek v náš prospěch. To se nám ale vůbec nepovedlo. Soupeř nás začal přehrávat a své  vypracované šance proměnil. Nám během druhého poločasu docházeli síly a s výsledkem  jsme nic již nedokázlali udělat. Musíme soupeři pogratulovat a sportovně uznat, že hlavně za druhý poločas je vítězství naprosto spravedlivé. Jinak bych chtěl všechny děti pochválit za snahu a nasazení.

Sestava : Tsizdyn Maksym - brankář 
                 Houdek Tomáš, Kolář Tobias, Hodek Josef, Potužák Vít, Ryneš Ondřej, Němeček Jakub, Janošťáková Katarina ( hráči Mochtína )
                 Křišťa Jindřich, Michálek Marek, Žambůrek Patrik, Rejthar Dominik, Šedlbauer Vojtěch, Fišr Michal ( hráči Klatov ) 

Trenéři : Kolář Zdeněk, Cihlář Jaroslav ml, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

U12 KLATOVY 1 : 45 MOTORLET PRAHA  ( 0 : 10 )

branka : 38 min Kacerovský Kryštof

Tento další zápas byl velkým vyučováním fotbalu. Soupeř byl zatím nejlepším týmem proti kterému jsme nastoupili. Našim hráčům nejde odepřít snaha a bojovnost. Musíme zkousnout další vysokou prohru a věřit, že nás tento ( jak říkáme přípravný rok ) posune a postupem času až si hlavně zvykneme na rychlost a důraz přijdou daleko lepší výsledky. Jinak je strašně pozitivní, že děti hrají celých 90 min a nikdo z nich to nezabalí. 

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Ryneš Ondřej, Němeček Jakub, Houdek Tomáš ( hráči Mochtína )
                Šedlbauer Vojtěch, Kacerovský Kryštof, Hromada Lukáš, Rejžek Ondřej, Hanzlík Daniel, Kindelmann Lukáš, Michálek Marek

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

Tréninky pokračují ÚT od 18,00 hodin KT umělka a ČT od 18,30 hodin v Mochtíně

SO 14.10. od 10,00 hodin OP ml. žáků v Mochtíně přivítáme týme ze Strážova

SO 14.10. od 15,00 hodin divize U12 zajíždíme do Písku