V něděli dopoledne odehráli shodně naše SP a MP další ze svých turnajů. SP se tentokrát představila na domácím hřišti za účasti 5 družstev ( Mochtín, Strážov, Nýrsko, Klatovy B, Klatovy C). 
MP hrála turnaj v Lubech za účasti 4 družstev ( Luby A, Luby B, Mochtín, Sušice ).

Mladší přípravka

Mladší přípravka hrála svůj další turnaj na hřišti v Lubech. Hrálo se za ideálního počasí a odehráli jsme tři vyrovnané zápasy. V některých momentech nám chybělo více štěstí i více bojovnosti, ale byly vidět pěkné akce i góly.

Mochtín 5 : 3 Luby B 
Mochtín 4 : 6 Luby A 
Mochtín 4 : 6 Sušice 

Sestava: Truska Jan,Troch Radim, Sádlíková Denisa, Kraus Kryštof, Podráský Jiří,Plášek Radek, Potužák Jonáš, Král Tomáš, Vlk Dominik, Pořický Štěpán, Toman Matyáš
Trenér : Toman Petr

Starší přípravka

Starší přípravka odehrála na domácím pažitu další turnaj. Během turnaje bylo vidět spoustu pohledných akcí a hezkého kombinačního fotbalu. Turnaj se nám podařilo vyhrát o skóre před Nýrskem. Děti podaly výborné výkony a musím všechny moc pochválit. Přesto musím jeden výkon vyzdvihnout a to je Kačka Kubaňů. Konečné vítězství bylo zcela zasloužené - jen tak dál.

Mochtín 3 : 3 Nýrsko
Mochtín 9 : 2 Strážov
Mochtín 5 : 5 Klatovy B
Mochtín 6 : 4 Klatovy C

Sestava : Kubaň David, Kubaň Tomáš, Houdek Tomáš, Němeček Jakub, Potužák Vít, Ryneš Ondřej, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina
Trenéři : Cihlář Jaroslav, Kolář Zdeněk

Tréninky přípravek a školičky sportu  pokračují každé pondělí a čtvrtek od 17.30 hodin.
V sobotu 27.5. od 10 hodin pořádá MP domácí turnaj ( Mochtín, Janovice, Klatovy, Luby B )
SP hraje v neděli 28.5. od 10 hodin v Žichovicích ( Žichovice, Mochtín, Sušice, Klatovy B, Luby A ).