V Mochtíně se v neděli 24.4.2022 odehrál turnaj ml. přípravek, ve kterém byli úspěšní naši mladí fotbalisté, odpoledne se pak hrál důležitý zápas OP mužů Mochtín B - Dl.Ves. Ten dopadl lépe pro naše hosty, kteří si odvezli všechny tři body za výhru 2:0. Naše mini přípravka měla ráno odjet do Sušice na turnaj, ale ten byl pro krajně nepříznivé, deštivé počasí zrušen !

.. 24.4.2022 - Mochtín - turnaj mladších přípravek - byl odehrán za účasti 3 družstev - organizačně ho měl na starost trenér Jaroslav Cihlář ml., který náš tým dovedl i k celkovému vítězství. V průběhu turnaje drobně pršelo, ale hrát se dalo.
      Mochtín porazil tým SK Klatovy B 6:3 a SK Bolešiny 6:4 a turnaj vyhrál, v utkání o 2.místo Bolešiny zdolaly Klatovy B 10:8.
Mochtín hrál v sestavě : Kubaň David, Kubaňová Kateřina, Ryneš Ondřej, Toman Vojtěch, Zítek Jan, Němeček Jakub, Troch Radim, Janošťáková Katarina, Holá Eliška a Sádlíková Denisa - trenér Jar. Cihlář ml. - blahopřejeme !

...24.4.2022 - OP mužů mistrovsky Sokol Mochtín "B" - Tatran Dl. Ves  0:2 (0:1)
  Důležitý zápas o záchranu v této soutěži zvládli lépe hosté z Dl. Vsi. Nutno však přiznat, že měli lepší, fotbalovější tým, který navíc dokázal alespoň nějakou vypracovanou golovou šanci proměnit v gol. To bohužel nelze říci o naší záloze, která si hlavně v poslední půlhodinovce utkání vypracovala minimálně 5 golových tutovek, ale ani jednu z nich naši hráči proměnit v gol nedokázali. Škoda, při trochu střeleckém štěstí mohl být výsledek tohoto, jinak pohledného zápasu, přinejmenším remisový. Utkání odřídil Ondřej Kaiser, ŽK 0:1, 55 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Kanta Tomáš, Staněk Pavel, Šup Ondřej, Sádlík Martin (62. Žiak Jan), Prokop Marek, Jarabica Stanislav, Kašpar Lubomír (46. Troch Roman), Strejc Stanislav, Žiak Milan (53. Smolík Radek), Pretzelmayer Jaroslav. Branky : O - 21. Goby Ondřej, 53. Brabec Milan (tento dnes již 47 letý kanonýr hrával I.B třídu před x léty též za Mochtín a stále válí !)


POZVÁNKA na další mistrovský fotbal našich týmů :

SOBOTA 30.4.2022

..od 10,00 hod. v Hrádku u Sušice turnaj mladších přípravek za účasti družstev : TJ Sušice, Svatobor Hrádek, Sokol Mochtín a SK Klatovy 1898

... od 14,00 hod. v Chudenicích - OP mužů Sokol Chudenice - Sokol Mochtín "B". Společný odjezd auty z Mochtína je ve 12,30 hod., z KT od pošty pak ve 12,40 hod.

NEDĚLE 1.5.2022

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - turnaj  starších přípravek za účasti družstev So Mochtín, SK Strážov, FC Švihov, SK Klatovy B  a Start Luby C.

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - derby I.A třídy mužů Sokol Mochtín - Start Luby


Srdečně zveme všechny naše příznivce i širokou sportovní veřejnost !!!