Za přísných epidemiologických opatřeních probíhá i v této nepříznivé covidové době "ZImní liga mládeže v halové kopané", kterou vypsal pro několik věkových mládežnických kategorií OFS Klatovy. Probíhá formou turnajů v tělocvičnách a mezi přihlášenými účastníky nechybí ani naše starší přípravka Sokola Mochtín.

   Ta se zúčastnila v neděli 5.12.2021. turnaje v Horažďovicích a byla nečekaně úspěšná. Porazila všechny své soupeře a turnaj vyhrála - blahopřejeme ! Výhry to byly sice těsné, ale zasloužené. Mochtín porazil Klatovy 3:1, Luby B a domácí Horažďovice shodně 3:2.
     Pod vedením trenéra Petra Tomana hrál vítězný Sokol Mochtín v této "okleštěné" sestavě: Kolář Tobias, Kolář Daniel, Němeček Jakub, Ryneš Ondřej, Houdek Tomáš, Ryneš Tomáš a Toman Vojtěch.

     Nejbližší turnaj čeká naší st. přípravku až v novém roce a to přesně 9.1.2022 v tělocvičně Průmyslovky v Klatovech. Pokyny obdrží naši kluci a děvčata na trenincích, které stále pokračují každé pondělí a čtvrtek  od 17,00 hod. v tělocvičně ZŠ Tolstého ul. v Klatovech.
     Ve stejné dny a se stejným začátkem tam jsou i treninky naší mini přípravky (ta je v malém sále) i mladší přípravky, která trenuje společně ve velkém sále se st. přípravkou.
    
        Jen připomínám, že tělocvičny v ZŠ Tolstého ul. v KT jsou zajištěny do čtvrtka 16.12.2021, pak bude následovat krátká zimní přestávka. Pravidelné treninky se rozběhnou opět po novém roce -  pokyny rodičům sdělí naši trenéři jednotlivých týmů.

         Radost máme i z našich mužů "B". Ti se na své "dokopné" domluvili, že s přípravou na mistrovské jaro 2022 začnou ihned a svůj slib zatím plní bezezbytku ! Zajistili si velkou halu ZŠ Čapkova v KT, kde mají každý čtvrtek od 20,30 do 22,00 hod. pravidelný trenink. Rádi mezi s sebou přivítají i další zájemce, kteří se mohou hlásit u Milana Žiaka ml. (tel.721203013), který tuto iniciativu vymyslel a vzal si ji na starost. A zatím to funguje na jedničku, i když si účastníci hradí pronájem ze svého !