V sobotu 16.10.2021 odehrálo béčko mužů So Mochtín další mistrovský zápas Okresního přeboru a to doma se Sokolem Hradešice. Proti favorizovanému soupeři nepodalo špatný výkon, ale na body to nestačilo. Ty si odvezl soupeř za výhru 2:0. Velmi kvalitními výkony se prezentovala na turnaji v Klatovech Mochtínská mladší přípravka, která tam obsadila 2.místo. Zítra se ve Svéradicích odehraje okresní derby utkání I.A třídy, ve kterém bude naše Áčko usilovat o další mistrovské body. Přijeďte je povzbudit !

16.10. - OP mužů mistrovsky Sokol Mochtín "B" - Sokol Hradešice   0 : 2 (0:0)
    Hosté byli vysokým favoritem tohoto utkání a svoji roli nakonec zvládli za všechny 3 mistrovské body. Jednoduché to však neměli. Naši hráči podali solidní výkon, drželi dlouho bezbrankovou remisu. Měli při tom i sportovní štěstí, protože hosté měli řadu výborných golových šancí, ale nedokázali je proměnit. Pomohlo jim až vyloučení našeho Pa. Zoubka v 61. minutě (2.ŽK + ČK), V přesilovce hosté stupňovali svoji převahu a nakonec vsítili i potřebné goly.  V 71. min. otevřel skore hostující kapitán Fr. Melka, pojistku pak přidal v 83.minutě Michal Frančík, Hradešice vyhrály 2:0, náš tým klesnul v tabulce opět na předposlední místo tabulky. Dl. Ves i Nezamyslice totiž dokázaly v tomto kole vyhrát a se stejným bodovým ziskem (10 bodů) se těsně posunuly před naší zálohu. Utkání odřídil Václav Dušek ze Svéradic, ŽK 2:1, ČK 1:0 (Zoubek po 2 ŽK), 30 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Švátora Jiří (75. Smolík Radek), Šup Ondřej, Staněk Pavel, Zoubek Pavel, Švátora Petr, Podráský Jiří (85. Kanta Tomáš), Troch Roman (75.Kašpar Lubomír), Vlk Tomáš, Prokop Marek (80. Matějka Petr), Pretzelmayer Jaroslav,.
     K dalšímu utkání bude zajíždět naše béčko příští sobotu 23.10. a to do Nýrska, kde se utká od 14,30 hod. s místním FK  Okula "B".
          
16.10.2021 - TURNAJ  mladších přípravek v Klatovech
se hrál za účasti 4 družstev. Omluvil se Švihov a tak Klatovy postavily dva týmy. Sokol Mochtín, vedený trenérskou dvojicí Petr Toman - Zdeněk Kolář, se představil v dobrém světle. S "A" týmem Klatov sice prohrál těsně 2:3, ale dokázal vyhrát s Klatovy B 6:1  a se Startem Luby A 15:10.
Náš tým nastoupil v sestavě : D.Kubaň, Němeček, T.Kolář, V.Toman, Kubaňová, Sádlíková, Podráská, Holá, M.Toman
Příští neděli 24.10.2021 se naše ml. přípravka představí doma v Mochtíně na turnaji, který pořádáme od 10,00 hodin. Přijedou si k nám zahrát Nalžovské Hory a  Švihov

Zítra - v neděli 17.10. se ve Svéradicích odehraje od 15,30 hod. okresní derby utkání I.A třídy FK Svéradice A - Sokol Mochtín A.     Přijeďte povzbudit naše fotbalisty !