Cenný 1 bod uhrálo naše áčko ve 2.kole I.A třídy na hřišti Slavoje Žihle za remisu 2:2. Na penalty však "padlo" 5:6, bonusový druhý bod si do tabulky připsal soupeř - škoda, bylo k němu blizoučko. Zítra, v neděli 8.8.2021, se v Mochtíně představí Dukla Janovice proti naší záloze - přijďte se podívat.

I.A třída mužů - mistrovsky : Slavoj Žihle - Sokol Mochtín  2 : 2 (1:2), p.kopy 6:5
Vyrovnaný zápas skončil smírnou remisou. V následné penaltové loterii však byli úspěšnější domácí fotbalisté, získali 2. bonusový bod.
      Skore otevřel ve 21.minutě náš Zbyněk Smolík povedenou křižnou střelou z hranice trestného území - o:1. O 9 minut později ale domácí srovnávají na 1:1 Peterkou, začíná se znovu. Ve zbytku 1.pločasu je Mochtín lepším týmem a ve 38.min. se znovu ujímá vedení. Po úniku J.Žiaka a jeho přesné přihrávce upravuje na 1:2 znovu Zbyněk Smolík. Podobnou šanci na gol měl těsně před přestávkou ještě Jar. Osvald, ale neproměnil ji a to byla škoda. Domácí se totiž ve II.poločase zlepšili, v 61.min. srovnávají na 2:2 střídajícím Šafářem a v dodatečném penaltovém rozstřelu získávají navíc i druhý bonusový bod. Rozhodčí Stanislav Sladký, AR byli Josef Schneider a Filip Adámek, DFA byl Petr Komanec, ŽK 2:1, 35 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Bejvl Jakub, Dolejš Jiří, Gajdušek David, Lysek Jakub, Čeleda Jiří, Žiak Jan, Pretzelmayer Viliam, Smolík Zbyněk, Plánička Zdeněk (90.Švátora Petr), Osvald Jaromír (84. Kapusta Matěj), přpraven byl ještě Prokop Daniel.  Branky : SMOLÍK Zbyněk - 2, v penaltovém rozstřelu byli úspěšnými střelci branek : Čeleda Jiří, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Švátora Petr, naopak, penaltu neproměnili : Zbyňa Smolík a Jakub Lysek.

POZVÁNKA na nedělní mistrák  mužů v Mochtíně :

.. 8.8.2021 od 17,00 hod. - OP mužů Sokol Mochtín "B" -  FK Dukla Janovice