Nedělní přípravný zápas se našemu áčku mužů vůbec nepovedl. Náš tým byl citelně oslaben o několik hráčů, hosté měli naopak řadu hráčů na střídání a v utkání to bylo znát. Na brankové šance to bylo sice vyrovnané, ale s proměňováním měl Mochtín velké potíže. Hostům se naopak střelecky dařilo, vyhráli vysoko 6:2.
 
1.6.2021 - přípravný zápas mužů Sokol Mochtín - FK Nepomuk   2:6 (0:3)
Mochtín měl dvě velké golovky hned v úvodu zápasu, ale hostující golman byl proti. Nepomuk udeřil ve 21.minutě, kdy se po centru z VPK golově prosadil Voráček. O pouhou minutu později se dostal do soloúniku rychlonohý Viktora - Nepomuk vede již 2:0 a má další šance ! Průbojný Viktora se golově prosazuje ještě ve 31.minutě uzavírá poločasový účet 0:3 pro Nepomuk. Mochtín měl v závěru poločasu dvě golovky na korigaci výsledku, ale neproměnil je. A hostům se střelecky daří i ve II.poločase. V 50.min. se prosazuje golově dálkovou střelou Váňa, vzápětí po RK zvyšuje na 0:5 Michal Baran. Až poté se znovu začíná prosazovat Mochtín, ale to je již dost pozdě. Zb. Smolík trefuje z VPK tyč hostující branky, šance JI.Dolejše a Zd. Pláničky zůstávají nevyužity, krásnou střelou ze 38 m se golově prosazuje až v 75.min. Zbyněk Smolík, snižuje na 1:5. Vzápětí dává druhý gol Mochtína Spas Spasov, ale poslední slovo mají znovu hosté, když v 83.min. uzavírá skore utkání Marek Baran - Nepomuk si z Mochtína odváží výhru 2:6.  Rozhodoval JIří Dolejš, ŽK 0:1. Sestava : Blahník M.(Prokop D.), Gajdušek, Dolejš, Rajtmajer, Žiak, Pretzelmayer V., Smolík, Spasov, Osvald, Plánička, Šafránek (Pryimak), branky : SMOLÍK Zbyněk, SPASOV Spas

TREINKY mužů se v tomto týdnu ruší 

V pátek 18.6. 
se od 17,00 hod. koná na hřišti v Mochtíně schůzka k přípravě Valné hromady TJ So Mochtín, která se uskuteční o týden později, t.j. v pátek 25.6.2021 od 19,00 hod. v zasedačce OÚ v Mochtíně. Na přípravnou schůzku jsou zváni nejen členové výboru TJ a FO, ale budou vítáni i další zájemci o dobrovolnou funkcionářskou práci ve pospěch Mochtínské tělovýchovy.

Přípravné zápasy mužů :

SO 19.6.2021 od 16,00 hod. - Sokol Mochtín - FK Okula Nýrsko


NE 20.6.2021 od 16,00 hod. - Sokol Mochtín B - Sokol Běšiny