Hodně cennou výhru uhrálo naše béčko mužů v neděli 11.10.2020 na svém hřišti proti Malému Boru. Hosté vedli již 2:0, ale naše záloha dokázala v závěru utkání výsledek otočit ve svůj prospěch ! V tabulce Okresního přeboru je ale stále ve spodní části na 12.místě s 9 body, 13. jsou Chudenice (6), poslední 14.příčka patří Buděticím, které se zmohly zatím jen na 1 bodík.

..OP mužů - TJ Sokol Mochtín "B" - TJ Sokol Malý Bor   3 : 2  (0:1).
V souboji dvou týmů ze spodku tabulky byli v 1.poločase jasně lepším týmem hosté z M.Boru. Do 10.minuty si vypracovali 3 golové loženky, naštěstí pro nás je však neproměnili. Náš tým ohrozil brankáře hostů Láda až v 16.minutě z VPK, který zahrával Jiří Podráský, ale ten se překvapit nenechal. Golově se pak ve 27.min. mohl prosadit náš Jan Žiak, ale v solo úniku trefil jen hostujícího golmana, který mu stačil zkrátit úhel a míč vyrazil na RK. Našemu týmu  chyběla přesnější rozehrávka, nedařila se kombinace. Hosté tak lehce získávali míč a v útočné činnosti byli hodně dobří. V další části hry si vypracovali další golovky a těsně před přestávkou jednu z nich dokázali proměnit ve vedoucí gol - 0:1.
   Náš tým po přestávce výrazně zlepšil svůj herní projev, přesto hned v úvodní minutě II.poločasu mohli hosté z další golové tutovky navýšit své vedení. Mochtín bojoval, chtěl vyrovnat, ale v 68.min. po vydařeném brejkovém útoku hosté přidávají druhý gol, vedou 0:2, jsou blízko vítězství. Závěr ale patřil zcela našemu mužstvu. Nejdříve z penalty (faul na střídajícího Palotáse) snižuje Jan Žiak na 1:2, v 81.min.  hostující obránce Sládek (pod tlakem při RK) sráží míč do vlastní sítě, srovnává vlastencem na 2:2 ! A Mochtín bojuje dál, chce všechny tři body. A tato vize se naplňuje o pouhé tři minuty později, kdy po centru Jar. Pretzelmayera z VPK se přesně trefuje do sítě soupeře náš stoper Ondra Šup, upravuje na konečných 3:2 pro Mochtín. Tři vydřené body nad kvalitním soupeřem hodně těší.Zápas odřídil Tomáš Formánek, na lajnách mu asistovali David Ulrich a Daniel Kaiser, ŽK 0:4, ČK 0:1 (v 80.min. David Šipla po 2ŽK), sestava Mochtína : Prokop Daniel, Peleška Jiří, Šup Ondřej, Vlk Tomáš, Zoubek Pavel (75. Kiklhorn Jan), Podráský Jiří, Žiak Jan, Pryimak Maksym (46. Palotás Szebasztián), Blahník Matyáš, Rajtmajer Kamil (46. Spasov Spas), Pretzelmayer Jaroslav, branky : ŽIAK Jan - p.kop, ŠUP Ondřej, vlastní - Vonášek Dominik, Petřík Václav

Další herní program našich družstev (muži A a B, ml.přípravka, st. přípravka a mini přípravka) se na 14 dní přerušuje - konat se nebudou turnaje ani mistrovské zápasy !  O dalším osudu mistrovských fotbalových soutěží rozhodné vláda ČR v nejbližších dnech  

TRENINKY 
na venkovních hřištích se zatím konat mohou, ale v omezeném počtu do 20 osob, včetně trenérů. Bohužel, bez užívání společných šaten a sociálního zařízení !