Poslední přípravný zápas odehrál v neděli 16.8. i náš "B" tým mužů a to s Kolincem. Místo v Mochtíně  se zápas nakonec odehrál v Kolinci a měl zajímavý průběh.

.. přípravný zápas mužů - Sokol Kolinec - Sokol Mochtín "B"    4 : 4  (3:1)
Domácí začali velkým náporem, již ve 14.minutě vedli 2:0, měli více ze hry. A když ve 42.min. přidali třetí branku, vypadalo to pro naši zálohu na debakl. Jenže, míč je kulatý a Mochtín se jen tak lehce nevzdává. A to dokázal i v Kolinci. Těsně před přestávkou stačila anše záloha snížit na 3:1, po přestávce přidala další 3 branky, v 85.min. šla do vedení 3:4 ! Naši hráči se však z vedení radovali pouhou minutu. Soupeř totiž dokázal vzápětí srovnat na 4:4, i remisa však byla pro náš tým dobrým výsledkem. Rozhodčí Dolejš Jiří st., sestava Mochtína : Prokop Daniel, Plánička Zdeněk, Šup Ondřej, Peleška Jiří, Podráský Jiří, Švátora Petr, Žiak Jan, Kanta Tomáš, Sádlík Martin, Rajtmajer Kamil, Pretzelmayer Jaroslav, branky Mochtína: PRETZELMAYER Jar., ŽIAK Jan, SÁDLÍK Martin, PAVLÍK Jaroslav , za domácí : Horák Jan 3, Kratochvíl Vít


POZVÁNKA na mistrovský fotbal :

neděle 23. srpna 2020

.. od 15,00 hod v K.Horách - OP mužů TJ Kašperské Hory - TJ Sokol Mochtín "B".
K tomuto duelo nakonec nejede naše záloha mikrobusem, ale auty !!! Odjezd z Klatov od pošty bude ve 13,00 hod., z Mochtína od hřiště pak ve 13,15 hod.

... od 17,00 hod. v Mochtíně I.A třída mužů Sokol Mochtín - Slavoj Žihle


Jedná se o zápasy úvodního kola nového soutěžního ročníku fotbalových soutěží 2020/2021, srdečně zveme nejen fanoušky Sokola Mochtín, ale i širokou sportovní veřejnost !