Mochtínská rezrva mužů zakončila mistrovský podzim Okresního přeboru v sobotu 2.11.2019 v Měčíně a to na hřišti druhého týmu tabulky. Naši fotbalisté drželi s favoritem dvě třetiny zápasu bezbrankovou remisu, ale nakonec podlehli 0:3. V tabulce, kterou vedou Měcholupy se 34. body, přezimuje Měčín na 2.místě ziskem 32 bodů, Mochtín "B" jich získal 17 (stejně jako 8. Hradešice a 9. Budětice) a v tabulce přezimuje na 10.příčce.

.. 2.11.2019 - OP mužů - TJ Sokol Měčín - TJ Sokol Mochtín "B"      3 : 0  (0:0).
Domácí tým před půl rokem sestoupil z krajské I.B třídy, kterou hrál dlouhou řadu let a dělá vše proto, abys se do ní vrátil. Doma Měčín neprohrává a neprohrál ani  tento poslední podzimní zápas s naší rezervou. Ta ale domácí tým svým výkonem hodně potrápila. Hlavně v 1.pločase byla domácímu mužstvu rovnoceným soupeřem.  První golovou šanci utkání měl náš Zd. Novák již ve 3.minutě, ale trefil jen tyč domácí brány.  Naše obrana hrála v prvním poločase naprosto zodpovědně, do jediné velké šance pustila jen domácího kapitána D.Němce, ale ten ji naštěstí neproměnil. Ve druhém poločase ale náš  tým z defenzivní preciznosti trochu slevil a toho domácí, ofenzivně laděný tým Měčína dokázal využit. Klíčová byla úvodní branka v 63.min., do té doby byli domácí hráči hodně nervozní z bezbrankového stavu. Jenže, v 63.min. přišel dlouhý ceńtr za naší obranu, který našel naběhnutého nejlepšího střelce domácích Daniela Januše a ten nedal našemu golmanovi šanci - 1:0. Naše rezerva byla nucena otevřít hru, chtěla vyrovnat. To se jí však nepovedlo, naopak, domácí toho využili a po brejkových akcích dokázali přidat další dvě branky. I přes porážku náš tým v Měčíně proti mladému, ambicióznímu mužstvu Měčína, které úspěšně usiluje o návrat do I.B třídy, žádnou ostudu neudělal.
Rozhodoval Petr Bala z Nezamyslic, ŽK 1:2, 80 diváků. Sestava Mochtína : Rajtmajer Petr, Křivánek Josef, Peleška Jiří, Šup Ondřej, Staněk Pavel, Podráský Jiří, Švátora Petr (46. Sádlík Martin), Švátora Jiří (80. Prokop Daniel), Jarabica Stanislav, Osvald Jaromír, Novák Zdeněk, připraven byl ještě Jar. Pavlík, naopak nepřijeli (již podruhé zasebou - bez omluvy !) Jar. Pretzelmayer a Pavel Lorenc.


Zítra v NEDĚLI 3.11. 2019

se hraje v Mochtíně od 14,00 hod. důležitý zápas (pro naše áčko) I.A třídy mužů TJ Sokol Mochtín - TJ Sokol Radnice, ve kterém by potřeboval náš tým nutně bodovat.


... přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty v boji o potřebné mistrovské body !!!