Na svém úvodním jarním turnaji v Bolešinech (13.4.) naše st. přípravka uhrála pěkné 2.místo. V NE 14.4. pak naše béčko mužů hrálo mistrák OP na hřišti v Měcholupech. Domácí potvrdili roli vysokého favorita, zvítězili hladce 5:0, ale náš tým to svým slaboučkým výkonem v první půlhodině soupeři hodně umožnil.

BOLEŠINY - 13.4.2019 - 1. jarní turnaj st. přípravek
  Náš tým musel odehrát turnaj prakticky bez střídání, ale kluci to zvládli. Prohráli jen s pořádajícím družstvem, s Luby B a Kolincem vyhráli a obsadili pěkné 2.místo. 
TRENINKY st. přípravky v tomto týdnu zůstávají v platnosti (úterý a čtvrtek od 18,00 hod.), další TURNAJ absolvuje naše přípravka v sobotu 20.4. od 15,00 hod. v Lubech !

... 14.4.2019 OP mužů Sokol Měcholupy - Sokol Mochtín "B"     5 : 0  (4:0).
     Matný výkon našeho mužstva v první půlhodince zápasu prakticky rozhodl. Domácí trestali chyby v  rozehrávce i chybné bránění našich hráčů, ve 23.minutě vedli již 3:0, bylo prakticky rozhodnuto. Po přestávce se hra naší zálohy zlepšila, přesto si Měcholupy své poločasové vedení 4:0 pojistily v  samotném závěru utkání ještě 5.golem. Domácí vedou s náskokem tabulku OP a jsou na nejlepší cestě postoupit do I.B třídy, naše záloha stále zatím drží 9.příčku, ale čeká jí ještě hodně perných zápasů . Rozhodoval Ivan Petličarovský, ŽK 0:0, 60 diváků. Sestava Mochtína  : Kodeš Petr, Švátora Jiří (65. Pavlík Jaroslav), Křivánek Josef, Peleška Jiří, Lorenc Pavel, Podráský Jiří, Strejc Stanislav, Kolář Jiří, Blahník Matyáš, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav.


TRENINKY mužů budou v tomto týdnu v úterý a pátek od 18,00 hodin