Zcela nečekanou, ale zaslouženou výhru vybojovalo naše áčko mužů i ve 2. jarním kole I.A třídy. Všechny tři body veze ze Žihle, kde dokázalo porazit domácí Slavoj jednoznačně 5:1 ! Se ziskem 33 bodů se Mochtín posunul v tabulce již na 5.příčku, drží krok s čelem této druhé nejvyšší soutěži Plzeňského kraje - blahopřejeme !

...16.3.2019 - I.A třída mužů Slavoj Žihle  - TJ Sokol Mochtín    1 : 5 (1:3)
     Vstup do tohoto zápasu měl Mochtín opět špatný, když již v 5.minutě prošel středem naší obrany domácí Přibyl a střelou k tyči otevírá skore ! Domácí Slavoj se ale z vedení dlouho neradoval. O pouhé dvě minuty později se totiž k zakončení dostává náš Jan Žiak a srovnává na 1:1. Vyrovnání nalilo do žil našich hráčů potřebnou energii a impuls ke zlepšení koncentrace. Od této doby byl náš tým na hřišti svého soupeře jasně lepším mužstvem, bylo jen otázkou času, kdy se brankově znovu prosadí. Do vedení 2:1 posílá Mochtín Matěj Kapusta ve 36.minutě a těsně před přestávkou upravuje brankou "do šatny" na 1:3 Jan Žiak, který navíc hned v úvodní minutě II.poločasu zvyšuje vedení Mochtína na 4:1, je prakticky rozhodnuto. Domácí se z nepříjemného brankového stavu nemohou vzpamatovat.  Mochtín hraje svou hru, daří se mu a v 74. minutě podtrhuje výborný kolektivní výkon  brankou Vilda Pretzelmayer, který uzavírá účet utkání na konečných 1:5 !
     Utkání odřídila trojice mladých rozhodčích: Lukáš Picka - Václav Duspiva, Václav Burda, DS byl Miloš Harmady, ŽK 2:2, 60 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Staněk Pavel, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Dolejš Tomáš, Kapusta Matěj (79. Cihlář Jaroslav), Dolejš Jiří (82. Švátora Petr), Pretzelmayer Viliam, Smolík Zbyněk, Žiak Jan, Šafránek Jan
Branky Mochtína : Jan ŽIAK - 3, Matěj KAPUSTA, Viliam PRETZELMAYER


TRENINKY mužů - v Mochtíně s malou změnou: budou ve středu a pátek od 18,00 hod. !


Zítra v neděli 17.3.2019
zajíždí náš "B" tým mužů k poslední přípravě před mistrovským jarem v Okresním přeboru do Velkých Hydčic, kde od 14,00 hod. odehraje přátelský zápas s místním Tatranem.
      Společný odjezd auty bude z Mochtína od kabin ve 12,30 hod.