b_150_100_16777215_00_images_Obrazky_clanky_DSCN3277.JPG
Ve středu 27.února 2019 se v Klatovech konala Valná hromada zástupců odborů Sport pro všechny okr. Klatovy, na které bylo kromě hodnocení činnosti uplynulého roku 2018 a schvalování plánu soutěží a akcí roku letošního, provedeno i ocenění obětavých cvičitelů, trenérů a úspěšných sportovců.

Náš odbor SPV TJ Sokol Mochtín zde jako delegát zastupoval Karel Šot, dlouholetý člen VV této okresní sportovní organizace, která se věnuje především organizování sportu pro všechny. Náš Mochtínský odbor SPV je pořadatelem řady sportovních otevřených soutěží a akcí, které má Pošumavské sportovní centrum Sport pro všechny Klatovy  zahrnuté ve svém kalendářním plánu (např. halové turnaje v kopané seniórů a dorostu, Mochtínský přespolní běh, turnaj ve st. tenisu a další) a tak nepřekvapilo, že ve slavnostním bodě programu této valné hromady byli oceněni i dva naši členové.

Pamětní plaketu zde z rukou ing. Jany Cihlářové, předsedkyně této organizace převzali :
na snímku zleva : ing. Tomáš Dolejš - TJ Sokol Mochtín, jako úspěšný sportovec - běžec vytrvalostních běhů mimo dráhu, Marta Zíková - TJ Nýrsko, dlouholetá cvičitelka zdravotní TV, Jaroslav Cihlář - TJ Sokol Mochtín, trenér dětí "Školičky sportu" v Mochtíně a Hana Habartová - TJ Sušice, cvičitelka, která se věnuje především vedení cvičení rodičů s dětmi.

   Všem oceněným patří velká gratulace, těm našim pak dvojnásobná !!!

Na fotu zleva : Tomáš Dolejš, Marta Zíková, Jaroslav Cihlář a Hana Habartová