V neděli 6.ledna 2019 uspořádala naše TJ další, již 14. ročník turnaje v halové kopané seniórů nad 45 let a to opět ve velké sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech. Startovalo na něm osm týmů, mezi nimi i nováček ze Slovenska Power Zákopčie, který si z Klatov odvezl nakonec celkové prvenství !

    Více doplním příště, protože si nejsem jist, zda nám článek opět nezmizí z těchto našich webových stránek, jako se tomu stalo před třemi dny.
A jak jste asi všichni zjistili (ti všici, kteří "chodí" pravidelně na náš web), zmizely nám články a informace uvedené zde až do loňského listopadu  !!! Pověřil jsem proto našeho webmaistra Vaška Nováčka, aby na nápravě začal rychle pracovat s firmou, která mám web spravuje.
     Snad to dobře dopane, držme palce, aby se "ztracené články" někde našly a vrátily se na původní místo
S pozdravem Karel Šot

  A protože web zatím "drží", doplnuji dnes 7.1.2019 večer tento článek o turnaji seniórů nad 45 let o podrobnější výsledky   a informace. Zde jsou :

      TURNAJ měl zdařilý průběh. Nejdříve se hrálo ve dvou čtyřčlenných skupinách každý s každým, pak dva semifinalové zápasy a následně zápasy o konečné umístění.
Skupinu "A" vyhrála SG TJ Sušice s 9 body, 2. Tučňáci (6), 3. Mochtín (3), 4. Kabát (0).
Skupinu "B" vyhrála Zákopčie se 7 body, 2. Luby (5), 3. Žihobce (4), 4. 1.FC Sušice (0
1.semifinále : Sušice - Luby 3:0, 2.semifinále : Zákopčie - Tučňáci 2:0, o.7.-8.místo : Kabátř - 1.FC Sušice 1:3, o 5.-6.místo : Mochtín - Žihobce 0:1, o 3.-4.místo : Luby - Tučňáci  1:3, finále : TJ Sušice - Zákopčie 0:2, když goly vítězů střleli Stano Jarabica a Ludovít Jarabica.
Konečné pořadí : 1.Power Zákopčie (Slovensko), 2. SG TJ Sušice, 3. Tučňáci, 4. AROSA Luby, 5. TJ Žihobce (loňský vítěz), 6. TJ Sokol Mochtín, 7. 1.FC Sušice, 8. Kabát revival Plzeň

Hrálo se o putovní pohár TJ Sokol Mochtín a další hodnotné ceny, byli oceněni i nejlepší jednotlivci.
Nejstarším účastníkem byl 73 letý Miroslav Dolejší z 1.FC Sušice, nejlepším golmanem byl vyhlášen Josef Dlesk (So Mochtín), nejlepším střelcem byl Ludovít Jarabica (Zákopčie) a nejlepším hráčem turnaje byl zvolen Pavel Hubáček z TJ Sušice.
      Zápasy odřídil Jan Kadlec z Černíkova, ředitelem turnaje byl Karel Šot, o časomíru a moderování se starali převážně Stanislav Bejvl, Jiří Flodr a Miroslav Hamák.

     Celkově měl turnaj velmi dobrou sportovní úroveň, všechny týmy (až na Kabát a Tučňáky) výrazně omladily a to o hráče ročníku 1974, který mohl poprvé v turnaji nastoupit.

  Sestava vítězného týmu Power Zákopčie : Tomáš Miklas, Juraj Kodyš, Lubomír Hebnar, Ivan Kopra, Patrik Petruška, Stano Jarabica, Ludovít Jarabica

Sestava TJ So Mochtín : Josef Dlesk, Libor Jiříček, Jan Herman, Kamil Rajtmajer, Jiří Dolejš st., Miloslav Kudjak, Kamil Göttinger a Jiří Toman (Luboš Javorský nedorazil !)