O proti minulému domácímu utkání chybělo  tentokráte naší záloze na hřišti soupeře 6 hráčů včetně golmana (!) a tak se žádný velký výsledek od našich fotbalistů na horké půdě v Nezamyslicích nečekal. Naše béčko nakonec prohrálo jednoznačně 1:5, ale kdyby proměňovalo své šance, tak by se s prázdnou určitě nevrátilo. Jenže, na kdyby se nehraje, hraje se na goly a ty dávali jen domácí hráči.

...22.9.2018 - OP mužů TJ Nezamyslice - TJ Sokol Mochtín "B"    5 : 1 (2:1)
     Na tento duel nováčků OP se bohužel omluvilo několik našich klíčových hráčů (golman, Šup, Kašpar, Podráský, Novák + Lorenc v trestu) a to bylo citelné oslabení. S velkým úsilým se nakonec podařilo zajistit alespoň 11 hráčů, kteří se v Nezamyslicích chtěli pokusit o dobrý výsledek i nějaký ten bod. To se nakonec nepovedlo, i když naše mužstvo odehrálo se soupeřem vyrovnanou partii. Bohužel, v koncovce se dařilo jen domácím, naši střelci zklamali ... a to rozhodlo.
      Již v úvodní minutě mohl jít Mochtín do vedení, ale T. Vlk ideální přihrávku od J.Pretzelmayera v gol nepřetavil. Na druhé straně v 5.minutě domácí trefují břevno naší brány a o tři minuty později již dávají úvodní gol mladíkem Věnečkem, který pohodlně prošel naší obranou - 1:0. Náš tým přidal, chtěl vyrovnat, měl k tomu i příležitosti. Tu největší pak ve 24.min., kdy přichází soloúnik našeho T.Vlka na domácího golmana, ale gol z toho opět není ! Vzápětí se potvrzuje pravidlo nedáš - dostaneš. Domácí Šatrou zvyšují na 2:0, když jeho dělovka ze 25 m vymetla šibenici naší brány!Naši hráči se snaží s výsledkem něco udělat, v šanci je J.Pretzelmayer, ale netrefuje z výhodné pozice bránu, na 2:1 snižuje Mochtín až dvě minuty před přestávkou vlastní brankou domácího obránce, kterého k tomu svým důrazem přinutil náš Standa Strejc. Naděje na srovnání stavu žije a tak úvod II.poločasu opět patří našim fotbalistům, kteří jsou v ofenzivě. Jenže, v 55.min. přichází VPK domácích, ze kterého se (ze 30 m) dělovkou pod břevno trefuje přesně Dlouhý, Nezamyslice jdou znovu do dvoubrankového vedení !   S našim týmem to očividně otřáslo, domácí Nezamyslice naopak uklidnilo. Zatáhly se, zahustily obranu, nechaly Mochtín hrát, čekaly na chyby v mochtínské defenzivě. A ty v samotném závěru utkání přišly. Po brejkových akcích domácí v 87. a v 89.minutě přidávají ještě dva goly, upravují na krutých 5:1. Rozhodoval M. Sedlmaier ze Strážova, ŽK 2:0, ČK 1:0 (75. Dlouhý po 2 ŽK), 40 diváků. Sestava : Burian David, Peleška Jiří, Šafránek Jan, Pavlík Jaroslav, Kanta Tomáš, Kolář Jiří, Křivánek Josef, Strejc Stanislav, Jarabica Stanislav, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav.

V NEDĚLI 23.9.2018

se hraje od 16,30 hod. v Mochtíně utkání I.A třídy mužů Sokol Mochtín - Košutka Plzeň

Přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty !!!