V sobotním zápase  (5.května) v Plzni na Košutce uhrál Mochtín cenný bodík za bezbrankovou remisu 0:0. V penaltách ale byla lepší Košutka, zůstaly jí dva body. Oba soupeři mají stejně bodů (41), ale Košutka lepší skore a tak se dostala na 5.příčku před Mochtín.

... I.A třída mužů  - TJ Košutka Plzeň - Sokol Mochtín    0 : 0, p.k. 4:2

    Souboj o 5.příčku tabulky I.A třídy v Plzni na Košutce vyzněl lépe pro domácí fotbalisty. Na 150 diváků sice žádnou branku v průběhu utkání nevidělo, ale v následném penaltovém rozstřelu o druhý bonusový bod byli lepší domácí, rozstřel vyhráli 4:2, když za Mochtín proměnili penaltu pouze Jiří Dolejš a Jaroslav Cihlář (nedali D.Gajdušek a J.Bejvl).
      První poločas byl vyrovnaný bez větších šancí na obou stranách. Po přestávce Mochtín ze svého výkonu slevil, soupeř naopak přidal, měl převahu i šance. Ty největší hned brzo po přestávce, ale náš golman byl vždy na místě, jednou mu navíc pomohlo i břevno. Mochtín se do golových šancí nedostával, ale bezbrankovou remisu uhájil, do tabulky si připsal cenný jeden mistrovský bodík.
Rozhodoval Stan. Sladký, AR M.Valenta a Lad Fanfule, DS Viktor Paták, ŽK 1:1, 150 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Bejvl Jakub, Gajdušek David, Žiak Jan, Cihlář Jaroslav, Dolejš Jiří, Velek Tomáš, Pretzelmayer Viliam, Smolík Zbyněk (64. Pretzelmayer Jaroslav), Čeleda Jiří, Šafránek Jan.


V NEDĚLI 6.5.2018

se hraje v Mochtíně od 17,00 hod. utkání III.třídy mužů Sokol Mochtín B - Svatobor Hrádek B.


     
srdečně zveme k účasti všechny příznivce Sokola Mochtín i širokou sportovní veřejnost !!!