b_150_100_16777215_00_images_Obrazky_clanky_DSC_0113.JPG
V neděli 8.října 2017 hostil doma Mochtín Plzeňskou Košutku. Náš tým roli favorita potvrdil výhrou 2:1, ale Košutka byla silným soupeřem, "zlobila" do poslední minuty zápasu ! Náš tým drží stále skvělou 2.příčku v tabulce, příští NE hraje v Tlumačově - a to na hřišti vedoucího mužstva I.A třídy !!!

... I.A třída mužů - Sokol Mochtín - TJ Košutka Plzeň    2  :  1 (2:0).
  Utkání se hrálo na mokrém terénu, nechybělo v něm nasazení, ani dramatičnost. Náš tým byl favoritem , což potvrzoval hlavně v úvodu zápasu, kdy měl jasnou převahu. Již v 6. min. prověřil hostujícího golmana náš Jiří Čeleda, ale brankář Košutky nohou jeho tvrdou, golovou střelu vyrazil. O minutu později ale již míč lovil ze své brány. To se z PVK ze 17 m přesně trefil Jiří Dolejš, poslal Mochtín do vedení ! Naši hráči pak ještě 10 min. měli více ze hry, ale postupem času hosté hru vyrovnali, byli i nebezpeční v ofenzivě. Naštěstí z ní nic nevytěžili, naopak, ve 31.min. se dostává před brankou hostů k zakončení z blíska náš Jakub Bejvl - Mochtín vede již 2:0. Po přestávce hosté svojí snahu o vyrovnání ještě vystupňovali, byli hodně nepříjemným soupeřem. Náš tým poctivě bránil, podnikal navíc nebezpečné protiútoky, pojišťovací třetí gol ale nepřicházel. Hosté prostřídali, bojují s velkým nasazením, chtějí dosáhnout alespoň na kontaktní gol. To se jim vyplňuje v 78.minutě, střídající Triner prošel bleskově středem naší obrany, obešel i golmana a upravuje na 2:1. Závěr utkání ale naši hráči zvládli, soupeře do golového zakončení nepustili, těsnou výhru a tři body uhájili. Rozhodčí Picek Lukáš, AR Bogdan Gabriel a Havránek Martin - DS Vyhnálek Josef, ŽK 1:2, pouze 40 diváků. Sestava Mochtína :  Kodeš Petr, Žiak Jan, Cihlář Jaroslav, Gajdušek David, Bejvl Jakub, Velek Tomáš (71. Pretzelmayer Jaroslav), Pretzelmayer Viliam, Dolejš Jiří, Dolejš Tomáš, Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří (91. Švátora Jiří), branky : DOLEJŠ Jiří, BEJVL Jakub za hosty TRINER Daniel

TRENINKY v dalším týdnu :

muži /dorost   ........ úterý, středa, pátek od 18,00 hod.

mladší a starší přípravka ........ úterý a čtvrtek od 17,00 hod.

minipřípravka (začínající) ...... pondělí a čtvrtek od 17,15 hod.
(POZOR - zde si kluci a děvčata musí nosit obuv na trenování nejen na hřiště venku, ale i do tělocvičny (!), kam se v případě horšího, popř. deštivého počasí přesunou !!!  Treninky se neruší  - budou buď na hřišti, nebo v tělocvičně !!!