V neděli 1. října 2017 se v Mochtíně hrál turnaj přípravek, který výhrál Švihov, po něm pak bojovala o mistrovské body do tabulky III.třídy "béčka" mužů So Mochtín a Okuly Nýrsko. Náš tým vyhrál 5:2, stále se drží v první třetině tabulky.

.. TURNAJ starších přípravek v Mochtíně : 1. FC Švihov, 2. TJ Sokol Mochtín, 3. TJ Sokol Plánice.  Náš tým, ve kterém startuje i několik klučinů věkem ještě z mladší přípravky, prohrál s vítězem ze Švihova 2:7, ale dokázal nečekaně, ale zaslouženě vysoko zvítězit 6:1 na Sokolem Plánice ! Blahopřejeme. Rozhodoval Jar. Pretzelmayer ml.

... III.třída mužů - Sokol Mochtín "B" - FK Okula Nýrsko "B"    5 : 2 (2:2).
Zasloužená výhra naší zálohy, ale naši kluci se na ni museli hodně nadřít. Soupeř měl ve svém středu řadu zkušených, starších hráčů (někteří hrávali i divizi), ale i několik šikovných mladíků. Náš tým měl více ze hry i spoustu šancí, ale ta koncovka, to byla bída.  Skore otevřel ve 24. min. náš Tomáš Vlk, stejný hráč ale před tím zahodil tři tutovky. Vzápětí se ze 7 m netrefil z vyložené šance Zd. Plánička, ale vše ve 30.min. napravil L.Kašpar, který levačkou zvyšuje na 2:0. Zdálo se, že vše půjde hladce k jasné výhře, opak byl pravdou. Již ve 35. min. snižují hosté z brejku na 2:1 Korschinským, o tři minuty je srovnáno na 2:2, po pěkné kombinaci střlí gol 17 letý mladíček Okuly J.Pavlík, začíná se znovu. Mochtín naštěstí po přestávce zlepšil kombinaci i zakončení, dokráčel ke třem bodům. V 56. min. se po přihrávce Zd.Pláničky trefuje Tomáš Vlk (3:2), na důležitých 4:2 pak zvyšuje v 74.min. Jan Šafránek. Pak přišel v 78.min. brejk Mochtína, který po nezištné nahrávce Vlka zakončuje na 5:2 střídající Tom. Velek, je rozhodnuto. V samotném závěru měl dvě příležitosti ještě další náš mladík J.Šafránek. Jendou těsně minul cíl, druhou střelu zblokovala tyč brány hostujícího golmana Karla Bureše (51 roků !), který pochází z Mochtína a před 42 roky začínal s fotbalem,jako žáček,právě v našem oddíle ! Svůj tým dnes mnohokráte podržel. Rozhodovala Aneta Panušková, ŽK 1:2, 40 diváků. Sestava Mochtína :  Pretzelmayer Jaroslav, Lorenc Pavel (62. Švátora Jiří), Staněk Pavel, Peleška Jiří, Podráský Jiří, Kašpar Lubomír (Šot Ondřej), Novák Zdeněk, Strejc Stanislav (46. Velek Tomáš), Šafránek Jan, Plánička Zdeněk (66. Kanta Tomáš), Vlk Tomáš, branky : VLK Tomáš - 2, KAŠPAR Lubomír, ŠAFRÁNEK Jan, VELEK Tomáš

TRENINKY v následujícím týdnu budou :

Minipřípravka .......................v pondělí a ve čtvrtek od 17,15 hodin

Mladší a starší přípravka ..... v úterý a ve čtvrtek od 17,00 hodin

Muži - dorost ....................... v úterý, ve středu a v pátek od 18,00 hodin