Povedený vstup do nové mistrovské sezony 2017/2018 má za sebou Mochtínské áčko mužů. V úvodním kole (v sobotu 12.8.2017) porazilo zcela zaslouženě 3:1 Žichovice, do tabulky I.A třídy si připsalo první tři body ! Blahopřejeme.

I.A třída mužů - TJ Sokol Mochtín - TJ Žichovice    3 : 1  (2:0).
Oba týmy se soustředily na zajištěnou obranu, ani jedna strana nechtěla udělat chybu a inkasovat. Mochtín ale postupem času získával více ze hry, byl aktivnější a v ofenzivě nebezpečnější. Skore otevřel náš Jakub Bejvl ve 33.min. přesnou hlavičkou po závaru před bránou hostí. Ve 39. min. přesprintoval náš mladíček Jar. Pretzelmayer hostující obranu, prostřelil golmana Landu, poslal Mochtín do dvoubrankového vedení..A když v 54.min. zvýšil již na 3:0 Jiří Čeleda, bylo prakticky o výhře Mochtína rozhodnuto. Hosté sice ještě v 62. min. stačili z penalty upravit Benešem na 3:1, ale ve zbytku utkání je již naše obrana do vážnější šance na skorování nepustila, tři body zůstaly zaslouženě v Mochtíně. Hl. rozhodčí  Liškutín Antonín, AR Duspiva Václav, Kovařík Tomáš, DS Havlík Václav, ŽK 1:2, 100 diváků, branky :  BEJVL Jakub, PRETZELMAYER Jaroslav, ČELEDA Jiří - BENEŠ Robert (p.kop). Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Dolejš Tomáš, Gajdušek David, Cihlář Jaroslav, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Smolík Zbyněk (70. Velek Tomáš), Pretzelmayer Viliam, Pretzelmayer Jaroslav (86. Švátora Petr), Čeleda Jiří, připraveni ještě byli : Hadáček Jakub, Šafránek Jan

V neděli 13.8.2017

se v Mochtíně hraje od 17,00 hod. mistrovské utkání III. třídy mužů TJ Sokol Mochtín "B" - TJ Žihobce        -   přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty !!!


TRENINKY mužů budou v příštím týdnu v úterý, středu a pátek vždy od 18,00 hod,