I když je v současné době několik našich žáků ve stavu nemocných (chřipka), přesto tým Sokola Mochtín odjel v sobotu 28.1.2017 na plánovaný fotbalový halový turnaj st. žáků do Stoda. A vedl si na něm znamenitě ! Ze šesti přítomných týmů byl Mochtín jasně nejlepší, domů si kluci za 1. místo odvezli zlaté medaile, míč a pohár  - blahopřejeme !

Výsledky našeho mužstva : Stod - Mochtín 1:6, Mochtín - Nýřany 2:1, Staňkov - Mochtín 2:5, Mochtín - Lhota 5:1, Tlučná - Mochtín 1:1.

Konečná tabulka turnaje :       1. TJ Sokol Mochtín                    19:6    13 bodů
                                                2. FK Staňkov                                         10 b.
                                                3. TJ Tlučná                                              9
                                                4. Dioos Nýřany                                        5
                                                5. TJ Sokol Lhota                                      2
                                                6. Slavoj Stod                                            1  

Nejlepším střelcem turnaje byl náš kanonýr Sebastian Weber, autor 11 branek

Trenér našeho týmu st. žáků Jaroslav Pavlík měl ve Stodě k dispozici tuto sestavu hráčů : M.Švátora, P.Bauer, L.Potužník, J.Šantora, S.Weber, D.Vozka, L.Marek, L.Velek.

Našim klukům - žákům připomínám, že pravidelné treninky pokračují každé pondělí od 18,00 hod. v tělocvičně Gymnázia v Klatovech. Zároveň připomínám výběr členských příspěvků na 1.pol. 2017 - t.j. 350,- Kč předejte co nejdříve vedoucímu mužstva p.Vozkovi + 100,- Kč na tričko !  Děkuji

p.s. - další halový turnaj čeká naše st. žáky v NE 26.2.2017 v Klatovech a jeho pořadatelem je náš fotbalový oddíl ! Mělo by na něm startovat 8 týmů, z toho Mochtín bude mít dva !