Fotbalový podzim 2016 se blíží ke svému závěru. "B" muži hrají svůj poslední letošní zápas III.třídy ve Velharticích, na áčko mužů čekají ještě tři mistrovské zápasy. Tuto neděli 6.11.2016 přijede do Mochtína k derby zápasu I.A třídy hodně silný FK Horažďovice !

SOBOTA 5.11.2016

... od 14,00 hod. ve Velharticích - utkání III.třídy mužů Arbo Velhartice - Sokol Mochtín "B". K poslednímu utkání podzimu 2016 odjíždí naše "B" mužstvo mužů ve 12,45 hod. z Mochtína od kabin.

NEDĚLE 6.11.2016

...od 14,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů Sokol Mochtín - FK Horažďovice. Derby, ve kterém bude chtít v těžkém zápase naše mužstvo potvrdit, že z Mochtína se odváží body jen těžce. Hosté však mají svoji kvalitu, bude to velká bitva !

   Srdečně zveme všechny naše příznivce, aby přišli povzbudit naše fotbalisty. Srdečně zveme i širokou sportovní veřejnost !

  ... jen ještě připomínám těm (některým hráčům "B" týmu mužů), kteří nemají uhrazené členské příspěvky za II.pololetí r.2016, aby tak učinili obratem. Děkuji

.. zároveň Vás chci připravit na to, že v sobotu 26.11.2016 se v KD Hoštičky uskuteční od 18,00 hod. Valná hromada TJ Sokol Mochtín. Počítejte s tímto termínem !

    Na Valnou hromadu, která se uskuteční v rámci "Oslav 105. výročí založení TJ Sokol Mochtín a 45.výročí fotbalu v Mochtíně" zveme srdečně členy naší TJ a to fotbalového oddílu (žáci, dorost, muži), odboru Sport pro všechny, oddíllu Rekreačního sportu a st. tenisu (ženy, muži), ale též rodinné příslušníky našich členů, příznivce i fanoušky Mochtínského sportu !

    Po VH bude následovat posezení, volná zábava, hudba, tanec. Přijďte v hojném počtu oslavit významná výročí Mochtínské tělovýchovy !