Na silně podmáčeném hřišti a za vytrvalého deště odehráli v sobotu 17.9.2016 naši starší žáci své další mistrovské utkání na domácím hřišti v Mochtíně. Soupeřem jim byl jasný favorit okresního přeboru - Sokol Hradešice, který spojil síly se Sokolem Nalžovské Hory a vytvořil hodně kvalitní společný tým.

.. 17.9.2016  - OP st. žáků  Sokol Mochtín - Sokol Hradešice   1 : 5 (0:2).  Zápas začal na silně podmáčeném terénu, přesto se na něm hrál fotbal solidní úrovně a to zásluhou obou týmů. Vytrvalý déšť po celou dobu zápasu změnil mochtínské hřiště v jednu velkou louži, závěr utkání se hrál již za neregulérních podmínek. Soupeř měl ve svém středu pár jedinců, kteří dokáží rozhodoval zápasy, prosadili se i v Mochtíně, odvezl si všechny tři body. Naši kluci (+ 1 dívka) odvedli solidní, kolektivní výkon, ale chyběl citelně střelec (Weber - byl na svatbě), který by vsítil nějakou tu branku. Dvakrát se dostal (za stavu 1:2) do solo úniku náš další kanonýr Láďa Potužník, měl jasné dva goly na kopačce, ale neproměnil je - škoda, zápas by se vyvíjel určitě jinak.  Zápas odřídil rozhodčí Jakub Rubáš, ŽK 0:1, branky : ŠKOCH Matěj - za hosty Martin FRANČÍK - 3, GABRIEL - 2.

POZOR - upozornění pro naše st. žáky :

  -úterní trenink (20.9.) žáci mít nebudou, protože ve středu 21.9. odehrají od 17,00 hod. v Plánici další mistrovský zápas. Odjezd z Mochtína od kabin bude v 15,45 hod., ostatní sraz přímo v Plánici v 16,00 hod. (nejpozději do 16,15 hod. !) - případné omluvy směrujte na TR J.Pavlíka, či na VM p. Vozku - v předstihu !!!

Další trenink  budou mít pak st. žáci v pátek 23.9.2016 od 17,30 hodin !!!

 

-x-x-x-x-x-

III.třída mužů - Sokol Mochtín "B" - Sokol Chudenice   (sobota 17.9.) - NESEHRÁNO !!!

   Utkání bylo zrušeno z důvodu, že na hřišti byla souvislá vrstva vody, zápas by byl neregulérní, hrozilo nebezpečí zranění hráčů. Rozhodl o tom rozhodčí zápasu pan Zd. Říha z Velenov, vyrozuměn o tom byl předseda STK OFS Klatovy p. Krulich.  Vedoucí obou mužstev se na místě dohodli na náhradním termínu, který ještě podlehá schválení STK OFS Klatovy.

     Nesehraný zápas Mochtín "B" - Chudenice  by se měl odehrát ve středu 28.2016 od 16,00 hodin  -    počítejte s tím !!!  Ještě Vás o tom budeme informovat po schválení STK

 

                                 -x-x-x-x-x-x-

Svůj turnaj v Horažďovicích neodehrála dnes (17.9.) ani naše mladší přípravka - byl zrušen pro vytrvalý déšť a podmáčený terén

ZRUŠEN je též nedělní (18.9.2016 od 10,00 hod.) turnaj starších přípravek v Mochtíně !!!Důvod : nezpůsobilý terén.

POZVÁNKA na nedělní zápas do Chlumčan :¨

 

.. naše "A" mužstvo mužů zajíždí v neděli 18.9.2016 k dalšímu zápasu I.A třídy do Chlumčan, kde se staronovým účastníkem I.A třídy Keramikou Chlumčany odehraje (doufejme, že se bude hrát) utkání od 16,30 hod.

K utkání se jede auty, spol. odjezd z Mochtína je ve 14,45 h.,z Klatov od pošty ve 14,55 hod.,

srdečně na tento (pro nás důležitý) zápas zveme i všechny mochtínské fanoušky !!!