O víkendu 5.-6.3.2016 se na umělce v Sušici představili nejen naši muži "A", pro které to byla generálka před mistrákem I.A třídy v Žihli, ale poprvé na jaře 2016 i naše "B" družstvo mužů, doplněné dorostenci.

Áčko hrálo proti týmu z Německa v sobotu, v neděli pak naše záloha + dorostenci nastoupili proti týmu mužů SK Bolešiny, hrajícímu Okresní přebor. V obou utkáních byli úspěšnější naši fotbalisté.

.. Sokol Mochtín - SV Pandorf  4:3 (2:1). Naši fotbalisté měli po celé utkání více ze hry a spoustu šancí na skorování, hlavně pak při rohových kopech, kterých Mochtín kopal nespočet (asi 20 !). Bohužel, koncovka byla tentokráte hodně špatná a tak z toho byla jen těsná výhra nad soupeřem, který byl v Sušici na soustředění a převážně pod tlakem našeho mužstva.  O branky Mochtína se podělili : Josef Rašek, Jakub Bejvl, Jiří Čeleda  a Jiří Dolejš. 

.. SK Bolešiny - Sokol Mochtín "B"  1:3 (1:1). V prvním poločase nastoupili za náš tým převážně muži , doplnilo je několik dorostenců. Ve druhém to bylo naopak, to hráli převážně dorostenci a výsledek utkání dotáhli nakonec do vítězného konce. Další velké šance na gol navíc neproměnili. Branky Mochtína stříleli : Michal Kloupar srovnával na 1:1 v závěru poločasu, na 1:2 dával hlavou po rohu Jiří Peleška a na 3:1 upravoval tečovanou střelou Jaroslav Pretzelmayer.

Kdy budou tento týden treninky :

MUŽI - v úterý a čtvrtek (8. a 10.3.) od 18,00 hod. v Mochtíně 

DOROSTENCI - v úterý 8.3. od 19,30 h. - tělocvična Gymnázia v Klatovech, v pátek 11.3. od 20,00 h. - tělocvična ZŠ Čapkova v Klatovech.

1.mistrák "A" týmu a další přírava Dců+ MB

V sobotu 12.3.2016

.. "A" muži - zajíždí k 1.mistráku I.A třídy do Žihle, kde zápas na umělce bude začínat ve 14,30 hod.. K utkání se jede auty, spol. odj. z Mochtína ve 12,00 hod., z KT od pošty ve 12,10 hod.

.. Dorostenci + muži "B" - odehrají svůj další přípravný zápas v Nepomuku od 13,00 hodin. Společný odj. auty z Mochtína bude v 11,20 hod. z Klatov od pošty v 11,30 hod. - další informace při pátečním treninku.