Mochtín má v mistrovské dlouhodobé soutěži (v okresním přeboru) mladší žáky, ale staršíky má také. Ti však hostují v Klatovech (M.Kapusta, Pytlík, Pretzelmayer), kde hrají Krajský přebor, dalších 6 nám jich hraje Okresní přebor za Bolešiny, kde rovněž hostují. V zimní přípravě na turnaji v Klatovech ale dali dohromady Mochtínský tým, který dokázal turnaj vyhrát !

Turnaj v halové kopané - 29.1.2016 v Klatovech

Mladší žáci - 1.Start Luby, 2. Sokol Mochtín, 3. SK Kovodružstvo Strážov

Starší žáci - 1. Sokol Mochtín, 2. SK Kovodružstvo Strážov, 3. Sokol Hradešice

Turnaj v halové kopané ml. žáků - 13.2. 2016 v Nýrsku

V kvalitně obsazenném turnaji hrálo 7 družstev a naši kluci v něm nezklamali, se silnými soupeři odehráli naprosto vyrovnané zápasy, ale vyhrát dokázali jen jednou a to nad Stodem 2:1. S ostatními tými naši kluci prohráli vždy jen o jeden gol a tak na ně zbylo konečné 6. místo.

Konečné pořadí : 1. Klatovy B, 2. Nýrsko A, 3. Nýrsko B, 4. Luby A, 5. Mrákov. 6. Mochtín, 7. Stod.

Branky  za Mochtín : D.Plajt 2, Pretzelmayer a Rajtmajer po 1.

Sestava Mochtína : L.Rajtmajer, Pe. Steininger, D.Plajt, D.Vozka, D.Majdl, v.Bouček, T.Haváček, citelně chyběl golman J.D.Höfler

Trenéři mužstva Kamil Rajtmajer a Daniel Vozka připomínají, že treninky (společně se starší přípravkou) zatím stále probíhají každé úterý v tělocvičně Gymnázia v Klatovech, ve II.polovině března pak začnou i na hřišti v Mochtíně. To jim včas oznámíme !