Tradiční naše dvě sportovní akce jsou připraveny na závěr letošního roku 2015. Srdečně na ně zveme nejen naše členy, ale i naše kamarády, fanoušky, příznivce, i širokou sportovní veřejnost !

Jsou to :

- TURNAJ ve stolním tenisu amatérů "O Vánočního kapra 2015 " středa 23.12.2015 - tělocvična Základní školy v Mochtíně.

..nejdříve startuje žactvo a to od 14,30 hod. - přihlášky na místě od 14,00 do 14,20 hod.

.. hlavní turnaj dorostu a dospělých začne v 15,30 hod. - přihlášky opět na místě od 15,00 do 15,20 hod..

Jedná se o turnaj otevřený, ale pouze pro hráče amatéry, nehrající mistrovské soutěže ve stolním tenisu. Startovné je pro dorost a dospělé 40,- Kč, žactvo - zdarma. Podmínkou je mít s sebou čistou obuv (přezůvky) do tělocvičny, šatna bude k dispozici.

 

- Rozlučkový turnaj s rokem 2015 v halové kopané "O putovní pohár TJ Sokol Mochtín " proběhne i tentokráte ve velké sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech a to v neděli 27.12.2015 od 9,00 hodin s tím, že přihlášky do něj + prezentace týmů bude na místě v den konání od 8,30 do 8,40 hod.  Dochvilnost nutná !!!

Turnaj je určen členům (dorostencům a mužům, včetně trenérů všech týmů) naší TJ Sokol Mochtín a jejich kamarádům. Tradičně při něm vyhlásíme a oceníme i naše nejúspěšnější členy roku 2015 !

Družstvo hraje ve složení 4+1 + náhradníci, startovné za tým činí 300,- Kč, které se hradí při prezentaci. Každý účastník musí mít s sebou vhodnou a čistou obuv na palubovku.

      Již dnes si dávejte pomalu týmy dohromady, lze ho samozřejmě vytvořit i na místě v době prezentace a přihlášek. Podmínkou je  : v každém týmu musí být minimálně dva členové TJ Sokol Mochtín !

                                                  -x-x-x-x-x-x-

 

.. a na měsíc leden 2016 připravujeme již nyní tři turnaje v halové kopané !

Ten úvodní (neděle 10.ledna) je určen dorostencům a také se bude hrát na Čapkovce od 9,00 hod. a to za účasti družstev okr. Domažlice, Plzeň - jih, Plzeň - město, Strakonice a čest okresu Klatovy budou hájit tentokráte jen dvě družstva a to Sokol Mochtín "A" a Sokol Mochtín "B" !!!

Turnaj ml. a st. žáků připravujeme na tradiční prázdninový pátek 29.1.2016 (od 9,00 hod. v Masarykovo ZŠ v Klatovech)

                          a

Turnaj seniorů nad 45 let (XI. ročník) bude odehrán na Čapkovce v Klatovech od den později, t.j. v sobotu 30.1.2016.  

K těmto uvedeným turnajům přineseme ještě bližší informace + k nim zcela určitě přidáme i informace a pokyny k zimní přípravě našich mužů (zahajovat se bude již 4.1.), včetně termínů zápasů "Zimního turnaje v Sušici" na umělé trávě.