Kolotoč fotbalových zápasů o mistrovské body pokračuje. Po mužích a dorostu se poprvé na jaře 2015 střetnou o body i naši mladší žáci, na první jarní turnaj "vyráží" i ti naši nejmenší fotbalisté - mladší přípravka. Budeme všem držet palce !

SOBOTA 11.dubna 2015

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu Sokol Mochtín - Start Luby. V okresním derby budou favority naši kluci, ale v derby je vždy vše otevřené a tak přijďte naše mladé fotbalisty povzbudit, aby získali všechny 3 body !

.. od 16,30 hod. v Měcholupech - OP mužů TJ Měcholupy - Sokol Mochtín "B". K utkání se jede auty, spol. odjezd z Mochtína v 15,10 hod., z Klatov od pošty pak v 15,20 hodin. Nominace hráčů proběhne v pátek po treninku v Mochtíně, který začíná v 18,00 hod.. Kdo se ho nebude moci zúčastnit, dá na 100% vědět (do pátku v podvečer), zda s ním můžeme na důležitý zápas v Měchoupech počítat, či ne. Děkuji !

NEDĚLE 12. dubna 2015

..od 10,00 hod. v Klatovech (nad zimním stadiónem) - TURNAJ mladších přípravek za účasti týmů : Klatovy "A" a "B", Sušice a Sokol Mochtín

..od 10,00 hod. v Měčíně - OP ml. žáků Sokol Měčín - Sokol Mochtín. Naši kluci potřebují v Měčíně vyhrát, aby si udrželi naději na postup do finalové skupiny, ve které se bude bojovat o titul "Přeborníka okresu Klatovy" (postupují 4 dr. ze sk. "A", kde hraje Mochtín a 4 dr. ze sk. "B"). Pokyny k dopravě vydávají trenéři ml. žáků

.. od 16,30 hod. v Mochtíně - I.B třída mužů Sokol Mochtín - Sokol ŠTěnovice . Naše áčko potřebuje (po dvou porážkách v řadě) opět zabodovat naplno, aby si udrželo pěknou pozici v horní polovině tabulky této krajské soutěže, sk. B, která je hodně vyrovnaná. Nominace bude po pátečním treninku (začíná v Mochtíně od 18,00 hod.), sraz na uvedený zápas je do 15,30 hod.

                 Srdečně jsou zváni všichni příznivci So Mochtín  !!!

Jen připomínám, že ...

TRENINKY všech našich týmů budou nyní již probíhat jen a jen na hřišti v Mochtíně. Po mužích, dorostu i ml. žácích, se z tělocvičen v Klatovech přesouvají do Mochtína i naši nejmladší - mladší přípravka a minipřípravka

Ml.přípravka a minipřípravka  -   treninky vždy v pondělí a čtvrtek od 17,00 hod., na kterých rádi přivítáme i nové zájemce o sportování od 4 let - výše !!! Nehrajeme jen fotbal, ale snažíme se kluky i děvčata (formou her, cviků a zábavy) získat pro pravidelné sportování v Mochtíně !

Ml. žáci - mají treninky v Mochtíně vždy v úterý a čtvrtek od 17,00 hod. I zde přivítáme nové zájemce a to i kluky ve věku st. přípravky, ml. žáků i st. žáků - to jest ve věku od 8 do 14 let  !

Dorostenci - trenují v Mochtíně v úterý a čtvrtek od 17,30 hod.

Muži So Mochtín mají treninky v Mochtíně od 18,00 hod. vždy v úterý a pátek